2777
2789

چند وقتی خدا تنها نعمتی که داشتیمو ازمون گرفته برای یلدا همسرم سکته کرد سکته عوارض انژیو چی بگم بعدش پسرم غده لنفاویش ورم کرد تا جواب پاتولوزی بیاد چی به من گذشت نگم بعد اون دخترم فاویسم داره نمیتونه هر مسکنی بخوره ولی اسپرین تو دوز پایین قبلا میخورد مشکل نداشت ولی دو هفته پیش خورد با یدونه اش تو پاش خونریزی جلدی داد اندازه کف دست سیاه شد ادرارش خونی بگذریم نا پریروز رفت لیزر فرداش تاول زد فکر کردم سوختگی فرستادمش دکتر زنان گفت تبخال تناسلی در حالی که دختر من حتی دوست پسرم نداره ازدواج گریزه چون از مسائل زناشویی چندشش میشه دنیا به سرم اخره تو اتاقشه هیچی نمیخوره  منم دارم دیوونه میشم خدایا بسم نیس رسیدم به نقطه وایسا دنیا من میخوام پیاده شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزه ام خواهری...

اگر خداقبول کنه تو آخرین افطار رمضان دعات میکنم امشب

خدا گره از کارات بازکنه انشاءالله

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...