2777
2789

تصویر پست

این روز ها اکثر پیام هام و حتی ریپلای کامنت هام در نی نی سایت مربوط میشه به این که چطوری در دی*جیکالا باسلام و حتی سایر شبکه های اجتماعی غرفه فروشگاهی ایجاد کنیم خواستم یه تایپک کامل و جامع بزنم تا همه کاربران نی نی سایت بتونن استفاده کنند پس اگر مشکلی در ایجاد غرفه فروشگاهی نوع خدمات و حتی مشکل در فروش دارید خوشحال میشم راهنمایی کنم پس جهت دریافت پاسخ سوالتون کمی صبور باشید به همه سوالات جواب داده خواهد شد

لایک می

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

منتظر بخش های بعدیتون هستم🌺🍀

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..