2777
2789

تقریبا چند ماهی میشه اومده و ادمین کانال از ایران فرار کرده رفته عراق و پلیس فتا نمیتونه پیداش کنه ...

عکس یه عالمه دختر رو گذاشته و یه عالمه چرت و پرت و تهمت وحتی عکس اعضای خاتواده ی بعضی هارو هم میزاره😰با شماره و پیج و ادرس محل سکونت 

اطلاعات واسه سر این ادمین۲۰۰ میلیون جایزه گذاشته...

نمیدونین چه بلبشویی شده 

یکی از اقوام مادری مون رو گذاشته بودن پدره اینقدر دختره رو زده بود الان بیمارستان بستریه 

ادمین با شماره ناشناس بهش زنگ زده گفته اگه میخوای عکست رو پاک کنم باید عکس و امار درست سه تا از دوستات رو بدی یا ۱۲ میلیون واریز کنی (ارز دیجیتال )تا پیداش نکنن...

به تک تک این افراد زنگ میزنه...

این اقواممون پیگیر شدن گفتن این شماره مال عراقه و ما استعلامشو گرفیتم و بدون سند ثبت شده...

نه تنها شهر خودمون رو شهر های اطراف رو هم میزاره...

حتی زنایی که شوهر و بچه دارن😰😰😰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.