2777
2789

سلام حانوما

برای مسافرت میخوام یه جورایی غذای بین راهی

بقیه همسفرامون گفتن ساندویچ مرغ بیاریم

شما چجوری میپزین خوشمزه بشه؟

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

برای ساندویچ مرغ میزارم بپزه با آب متوسط نه زیاد پیاز و زردچوبه. و نمک و سیر و ادویه مرغ میزنم میزارم بپزه وقتی آب مرغ کشیده شد زیرش کم میکنم میزارم با روغن خودش سرخ بشه .. پیاز و جعفری خورد میکنم با کاهو و گوجه و خیارشور و باگت .. خیلی هم میچسبه

🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرغ ابپز میکنم میذارم ابش جمع شه به اندازه یه استکان اب که داشت خاموشش میکنم

بعد ریش ریشش میکنم یکم تفتش میدم نمک ادویه زعفران رب میریزم تو اب مرغ بعد میریزم روش 

سیب زمینی هم سرخ میکنم قاطیش میکنم خیلی عالی میشه

برای سفارش مرغ میزارم بپزه با آب متوسط نه زیاد پیاز و زردچوبه. و نمک و سیر و ادویه مرغ میزنم میزارم ...

شما دیگه رب نمیزنین؟ بعد مرغ ها رو ریش میکنین یا از آدل نگینی خورد میکنین؟

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

مرغو آبپز میکنم

ریش ریش میکنم

تو یه ظرف فلفل دلمه و سیب زمینی آبپز و تخم مرغ رو نگینی میکنم با مرغ مخلوط میکنم 

توش نمک و فلفل سیاه و سس مایونز و خامه میزنم 

نون ساندویچیو برش میدم یه خورده چیس خلالی میریزم از موادمم میریزم روش 

😋

miu ^___^ miu
شما دیگه رب نمیزنین؟ بعد مرغ ها رو ریش میکنین یا از آدل نگینی خورد میکنین؟

اول*

مرغو آبپز میکنم ریش ریش میکنم تو یه ظرف فلفل دلمه و سیب زمینی آبپز و تخم مرغ رو نگینی میکنم با مرغ ...

این بیشتر الویه شد فک کنم

مرغ ابپز میکنم میذارم ابش جمع شه به اندازه یه استکان اب که داشت خاموشش میکنم بعد ریش ریشش میکنم یکم ...

مرسی

رب نداره دیگه؟

مرغ رو بپز ریش ریش کن بعد پیاز تفت بده مرغ ریش ریشم بهش اضافه کن فلفل دلمه و قارچ رو هم بریز همه رو با هم تفت بده ادویه بزن خوب سرخشون کن یه قاشقم رب و زعفرون دم کرده اضافه کن من اخرشم یکم پنیرپیتزا میریزم رو مواد درشو میبندم اب بشه اخرش هم میزنم پنیرپیتزا قشنگ پخش میشه بین مواد کش میاد خیلی خوشمزه میشه کل این ترکیب توی نان باگت با خیارشو و جعفری و سس فرانسوی کاهو و گوجه هم دلخواهه

نه رب نمی زنم اصل ساندویچ مرغ رب نداره دیگه نه دیگه خود مرغ له له میشه .. با سس می خورن 

آهان مرسی❤

اول*

بعضی وقت ها که حال ندارم مرغ درسته میزارم ..بعضی وقت ها چند تیکه شده .. ببین وقتی میپزه و با روغن خودش سرخ بشه ‌برشته میشه وقتی می خوای بلندش کنی خودش ریش ریش میشه از بس له شده

🤪