برای ساندویچ مرغ میزارم بپزه با آب متوسط نه زیاد پیاز و زردچوبه. و نمک و سیر و ادویه مرغ میزنم میزارم بپزه وقتی آب مرغ کشیده شد زیرش کم میکنم میزارم با روغن خودش سرخ بشه .. پیاز و جعفری خورد میکنم با کاهو و گوجه و خیارشور و باگت .. خیلی هم میچسبه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرغو با روغن و پیاز سرخ کن و کمی زعفرون دم کرده. درشو بزار دیگه اصلا آب نریز بسیار خوشمزه میشه. وقتی پخت ریش ریش کن بزار تو ظرف پنیر پیتزا بریز روش و میل کن
مرغ رو بپز ریش ریش کن بعد پیاز تفت بده مرغ ریش ریشم بهش اضافه کن فلفل دلمه و قارچ رو هم بریز همه رو با هم تفت بده ادویه بزن خوب سرخشون کن یه قاشقم رب و زعفرون دم کرده اضافه کن من اخرشم یکم پنیرپیتزا میریزم رو مواد درشو میبندم اب بشه اخرش هم میزنم پنیرپیتزا قشنگ پخش میشه بین مواد کش میاد خیلی خوشمزه میشه کل این ترکیب توی نان باگت با خیارشو و جعفری و سس فرانسوی کاهو و گوجه هم دلخواهه
بعضی وقت ها که حال ندارم مرغ درسته میزارم ..بعضی وقت ها چند تیکه شده .. ببین وقتی میپزه و با روغن خودش سرخ بشه برشته میشه وقتی می خوای بلندش کنی خودش ریش ریش میشه از بس له شده