2777
2789
عنوان

کدبانوها یه روش پخت ساندویچ مرغ خوشمزه بدین😍😋

| مشاهده متن کامل بحث + 17552 بازدید | 32 پست
نه الویه که همه چیو رنده میکنیم بعدم تو الویه فلفل دلمه نمیره این طعمش فرق میکنه خیلی خوشمزه میشه

مرسی عزیزم

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

من با ساندویچ‌میکر و‌پنیر ورقه ای اسنک درست میکنم

مرغ و‌قارچ

مرغ و‌بادمجون

مرغ و ریحون

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرغو با روغن و پیاز سرخ کن و کمی زعفرون دم کرده. درشو بزار دیگه اصلا آب نریز بسیار خوشمزه میشه. وقتی ...

برا غذای تو راهی میخوام عزیزم ولی مرسی

💙عضو گروه آبی💙 شروع ۷۲ ، هدف اول ۶۰ ، هدف دوم ۵۵            ۷۲🔽۷۰.۹🔽۷۰.۲🔽۶۹.۵🔽۶۸.۹🔽۶۸.۳🔽۶۸🔽۶۷.۳🔽۶۷.۲☹🔽۶۶.۷🔽۶۶.۱🔽۶۵.۳🔼۶۵.۶🔽۶۴.۳🔽۶۳.۹🔽۶۳.۲🔽۶۲.۶

هرچقد این ساندویچ سالم و خوشمزه رو درست کنی سیر نمیشی

نصف سینه و یک عدد ران مرغ رو داخل قابلمه بذارین

روش آب بریزین

یک ربع که جوشید

آبشو خالی کنین 

گوشت ها رو بشورین

دوباره آب بریزین

به همراه یک عدد پیاز

اجازه بدین بپزه

آبش که نصفه شد

نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر بریزین

در قابلمه رو بذارین تا کامل بپزه

کمی روغن داخل یه تابه بریزین

یک عدد پیاز رو نگینی خرد و اضافه کنین

تفت بدین تا سبک و طلائی بشه

پانصد گرم قارچ رو خرد‌ کنین

به پیازها اضافه کنین

کمی آبلیمو تازه بریزین تا سیاه نشه

قارچ ها که پخته شد

مرغ های ریش شده رو اضافه کنین 

نمک فلفل سیاه، زرد چوبه ، پاپریکا و پودر سیر بریزین

خوب مخلوط کنین

روی مواد پنیر پیتزا که به دمای محیط رسیده، بریزین

در تابه رو ببندین 

وقتی پنیر ها اب شد

آماده است

داخل نان باگت به همراه گوجه و خیارشور بریزین

#کاهش۳۸کیلو⬅۷۲⬅هدف ۶۵
مرغ رو بپز ریش ریش کن بعد پیاز تفت بده مرغ ریش ریشم بهش اضافه کن فلفل دلمه و قارچ رو هم بریز همه رو ...

مرسی عزیزم عالیه

ولی چون غذای بین راهیه پنیرپیتزا نمیزنم یه جوری میشه یخ کنه

مرغ رو جوجه ای خرد میکنم.تو مواد ماست ،فلفل دلمه،نمک،زعفرون،پودرسیر از ی روز قبل میخابونم.فرداش با موادش بدون اینکه آب بریزم میپزم.و میزارم لای نون.سیب زمینی هم سرخ میکنم.قارچ هم ورقه ای خرد میکنم.نمک و ابلیمو و فلفل میزنم.سس مایونزم ی کم میزنم و میزارم تو ظرف موقع سرو قارچم میزارم لای نون.معرکه ستتتت

خیارشور،گوجه هم یادت نره

من اینجوری درست میکنم ولی چون سس داره فکرمیکنم مناسب بین راه نیست مگه اینکه تو راه سس بزنید

مرغ و با پیاز و ادویه میپزم بعد ریش ریش میکنم...فلفل دلمه ای به صورت خلالی خورد میکنم تو تابه تفت میدم اخراش قارچ خورد شده هم اضافه میکنم یکم تفت میدم بعد میریزیم تو مرغا سس مایونزم اضافه میکنیم...اگه بخوای بیشتر بشه سیب زمینی سرخ کرده هم اضافه میکنی خیلیم خوشمزه است حتما امتحان کنید...بعد میزارین لای نون باگت یا همین جوری میخورین یا با گوجه و خیازشور

مرغو با پیاز سیر آبلیمو نمک فلفل قرمز سیاه پودر پاپریکا پودر سیر و زردچوبه آپز میکنم 

بعد ریش ریش میکنم 

توی یه ماهیتابه سیر و پیاز خورد میکنم تفت میدم بعد قارچ اسلایس شده میریزم و یه سری ادویه یکم آبش که جمع شد فلفل دلمه نگینی میریزم بعد یه کوچولو رب میزنم خیلی کم بعد مرغارو توش تفت میدم یا هم اینکه یه نصف فاشق سس مایونز و پنیر پیتزا میزنم 

البته این که من گفتم شد قارچ و مرغ

مرغ رو بپز ریش ریش کن بعد پیاز تفت بده مرغ ریش ریشم بهش اضافه کن فلفل دلمه و قارچ رو هم بریز همه رو ...

منم پنیر پیتزا میریزم خیلی خوشمزه میشه

ولی استارتر جان شما اگه تایم زیادی قراره غذات بیرون یخچال باسه پنیر نریز