2777
2789
عنوان

به نطرتون من شلخته هستم؟😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 65 پست
چه خوب که اینجوری هستی😍 منم باید سعی کنم بیشتر به خودم اهمیت بدم چون واقعا بدنم نمیکشه الان به زو ...

وا چرا به خودت سخت میگیری دختر احترام خودتو نگه دار تازه من اونقد درد ندارم ک.ولی بازم اهمیت میدم

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
وا چرا به خودت سخت میگیری دختر احترام خودتو نگه دار تازه من اونقد درد ندارم ک.ولی بازم اهمیت میدم

میدونی از بچگی خیلی ببشتر از چیزی که بود مسئولیت گردنم بود

همیشه مراقب همه بودم

همیشه همه شرایطو باید به بهترین نحو مدیریت میکردم و نمیخواستم کسی ناراحت بشه

انگار همشون تو وجودم ریشه کردن،الان نگران همه چیزم

به همه چی اهمیت میدم و فکر میکنم

واقعا خیلی زجر اوره😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم حرفای بی ربط زدم

دلم خیلی گرفته بودم نمیدونم چرا اینجا نوشتم همشو

میدونی از بچگی خیلی ببشتر از چیزی که بود مسئولیت گردنم بود همیشه مراقب همه بودم همیشه همه شرایطو ب ...

اره اینطوری واقعا بده ولی میشه تغییرش داد.من از همون اول مسئولیت نداشتم واسه همین کاملا نمیتونم درکت کنم.ولی برات ارزوی موفقیت دارم دوستم❤️

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
ببخشید عزیزم حرفای بی ربط زدم دلم خیلی گرفته بودم نمیدونم چرا اینجا نوشتم همشو

اشکال نداره عزیز دل دور همیم که حال همدیگه رو بهتر کنیم❤️

عزیزم الان بیوتو خوندم میشه اعتماد به نفس منم بترکونی؟😅

من اصلا اعتماد به نفس ندارم و یکی از چیزایی که خیلی اذیتم میکنه

چطور میتونم اعتماد بنفسمو تقویت کنم

عزیزم الان بیوتو خوندم میشه اعتماد به نفس منم بترکونی؟😅 من اصلا اعتماد به نفس ندارم و یکی از چیزای ...

اره عزیزم ی عالمه راهکار دارم ک بتونی اعتماد بنفستو درست کنی.خودم استفادشون کردم❤️ولی امکانش هس یکی دوساعت دیگه بهم پیام بدی؟ چون میخوام ناهار درست کنم بعد ده روز🤦‍♀️😂

اره عزیزم ی عالمه راهکار دارم ک بتونی اعتماد بنفستو درست کنی.خودم استفادشون کردم❤️ولی امکانش هس یکی ...

اره عزیزم

هر وقت تونستید همینجا پیام بزارید ممنونتون میشم❤️❤️❤️❤️

اره عزیزم ی عالمه راهکار دارم ک بتونی اعتماد بنفستو درست کنی.خودم استفادشون کردم❤️ولی امکانش هس یکی ...

درخواست دوستی ندادم که مزاحمتون نشم و دوستای دیگه هم بخونن و استفاده کنن🙏🏻💕

مادشوهر من فقط میگه وای رفتم خونه فلانی این قدر بهم ریخته بود زن باید تمیز باشه خونش تمیز باشه و…. ...

منم خیلی به تمیزی حساسم، بهم ریخته باشه عصبانی میشم. هر روز جارو میزنم و یه روز درمیون گردگیری، البته وسواسی که دارم فقط باعث شده دست درد و پا درد بگیرم.

یبار مادرهمسرم با دختراش و... اومدن خونمون خونه برق میزد، فقط عروسک دخترم روی مبل بود اومدم شکسته نفسی کنم گفتم عذر می‌خوام یکم بهم ریخته خونمون، مامانه گفت ایرادی ندارن خونه بچه داری همینه دیگه بهم ریخته میشه، اصلا در جا بدنم یخ زد از جوابش😂

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته
بگوبلکه جوگیربشم برم خونه روبسابم 😂😂😂

اینکه کلا خیلی شلخته هست،تو خونه قدم میزنه موهاشو شونه میکنه هر جا که رسید شونه رو میزاره حالا بالای کابینت رو سینک هر جا باشه،،خونش ویلاییه درو همینطور باز میزاره جک و جونور میاد خونش عین خیالشم نیست ی سری رفتیم خونشون مادرشوهرشم اونجا بود خواست بره اتاق نماز بخونه جا پیدا نمی‌کرد لباس زیرا و سوتینای خودشو دخترش که بزرگه رو زمین بود قشنگ دیدم مادرشوهر لباسا و لباس زیرا رو با پاش زد کنار نمازشو خوند ی چند وقت پیش هم دیدم مادرشوهرمو خواهر شوهرام یک هفته هست که مدام میرن خونه ی این خواهر شوهرم با خودم گفتم اینا چرا یک هفته هست مدام میرن خونه ی این؟تا اینکه خواهرشوهرم زنگ زد و واسه افطاری دعوت کرد،فهمیدم اینا یک هفته هست بسیج شدن میرن خونشو جمع کنن تا این افطاری بده و مردم بیان جا پیدا کنن که بشینن،،ی چند سال پیش هم که بچش به دنیا اومده بود رفتم آشپزخونه واسه مهموناش چایی بریزم در کابینتو که باز کردم دیدم همه ی ظرفای ناشور رو چپونده تو کابینت،ظرفای خورشتی هم کپک زده 😐 آقا حالا مگه من ظرف پیدا میکردم مجبور شدم ی چند تا رو بشورم که چایی بریزم واسه مهمونا مادرشوهرشم این چیزا رو میبینه ولی اینقدر از این خواهرشوهرم می‌ترسه که لام تا کام هیچی نمیگه،،حالا با خودتون میگین شاید وضعش خوب نیست،،ولی نه خونش تو بالا شهره مبلای سلطنتی فرش سلطنتی ظرفای آنچنانی اتاق آنچنانی ولی حیییف این وسایل و خونه که دست اینه،،کارشوهرشم جوریه که با قاضی و وکیلا میگرده و همیشه هم اینا میرن خونه ی اونا و اونا میان مهمونی فقط من موندم این چطور از همکارای شوهرش خجالت نمی‌کشه که همیشه خونش کثیفه و برعکس همیشه هم مهمون داره،،بعد من بهش میگم چرا کارگر نمیگیری میگه نه شوهرم بدش میاد میگه دوست ندارم یکی بیاد از خونه زندگیم سر در بیاره،،ولی من میدونم دروغ میگه بهم مگه میشه همکارای شوهرت اونم همه قاضی و وکیل بیان خونت بعد خودتم شلخته بعد کارگر نگیری؟

به خودشم که نمیرسه هر وقت میخوام باهاش روبوسی کنم غصم میگیره که سیبیلاش میره تو صورتم😑 دخترشم که بزرگه از خودش شلخته تر خدا به داد شوهر آیندش برسه

اینکه کلا خیلی شلخته هست،تو خونه قدم میزنه موهاشو شونه میکنه هر جا که رسید شونه رو میزاره حالا بالای ...

من تااین حدنیستم میبینی ماهی یه بارازسقف به پایین سابیدم دوسدارم هرروزخونه مرتب باشه امانمیشه من ازکثیفی بدم میادفقط خونم همیشه نامرتبه به نظرخودم دومدل شلخته داریم هم کثیفه هم نامرتبه خونه ی من تمیزه آمانامرتبه اونم ازوقتی بچه دارشدم پسرم میبینی نقاشی کشیدمدادرنگی هاموندن وسط حوصلم نمیکشه پاشم جمع کنم یااسباب بازی هاش کلاوسطن ،آدم میشناسم سالی یه بارم گازپاک نمیکنه استکانااززردی به قهوه ای تبدیل شدن من نه ظرفای پلاستیکی مواستکانامودوهفته یه بارباوایتکس میشورم سرویسامم گاهی وقتارگ وسواسیم گرفت شیرآلاتوچنان تمیزکردم انگارالان ازمغازه خریدی 🤣🤣🤣همسرم گاهی وقتامیگه ساراچت شده بازرفتی سراغ مولکولای وسایل 😂😂😂