2777
2789

@maggi  

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.
@فرشته_گند_کاری_هسدم    

جانمممم

قربونت برمممن

من هستم ی فرشته...کارش گند زدن ب چیزا و انساناس🥲🔪خلاصه اگ زندگی معنا نداش خاصی ضدحال بزنی بهش....بدون ک کت بسته در خدمتمممم😌😎بگمممم ک من ی خانوم دکتر هسدمممم ک با کلی سختی دکترای تِر زدن در زندگی خود بدس اوردممم😎تضمینی بخاطر شرایط اقتصادی تو پنج جلسه شمارو استاد تر زدن میکنم😎🔪الکی ک نییییییییییییس.....ولاااااا😌🔪لیااااقت میخاداااااااا🤝😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه ک اینا رو🥲🫂🤍

@royajony  

@myda  

@miss_marmoolakسابق  

@ژیناگلمن  

@پاییزمهر  

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
اپرا. دیگ تو نی نی سایت نیستن ؟

نه گلم تا جایی که میدونم کاربریش ترکید

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
قربون دترم برم،سلام عشق خوبی؟چه خبرا؟

سلام نفس

خوبم تو خوبی نی نی خوبه

هیچ سلامتی عشقم،خبری نیس امن و امان

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
سلام نفس خوبم تو خوبی نی نی خوبه هیچ سلامتی عشقم،خبری نیس امن و امان

خوبم شکر،پنجم بایدبرم سونو،کارای جشن رو آماده کردی؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
عااایی گفتی 😂😂😘💖ولی یه قرنم کمه واسه تعریف خاطراتم 🤣   عزیززرم😘😘😘😘💖💖💖💖💖آی لاو ...

😂😂😂😂

فداتم قشنگمممم 😍❤️❤️❤️❤️ می تووووو😘😘😘🥺

من خاطراتم با تورو هر شب مرور میکنم...                            میمیرم از دوریت ولی حفظِ غرور میکنم:)

خوبم شکر،پنجم بایدبرم سونو،کارای جشن رو آماده کردی؟

اره یادم بود ک گفته بودی ۵م میری میخاسم بگم ک ذوقشو دارم ک جنسیت نی نی چیه🥰 

جنسیتش برام فرقی نداره فقط سالم باشه و اینکه دختر باشه🥲 دخمل دوش دالمممم🥲🥲🥲🥰🥰🥰گوووودوووو تیپای دخترونه قرتی بزنی براش🤤وویی من غششش

تقریبا.دیگ اون هفته احتمالا بریم خونه رو بچینیم

@گل_حسرررت  

@قر_تو_کمرم_فراوونه  

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
اره یادم بود ک گفته بودی ۵م میری میخاسم بگم ک ذوقشو دارم ک جنسیت نی نی چیه🥰  جنسیتش برام فرقی ...

منم دوس دارم این سری دختر باشه تاخدا چی خواسته اکثرا میگن پسره ولی خودم حسم میگه دختره،خداروشکر🤩🤩🤩🤩🤩🤲🤲🤲🤲الهی سفیدبخت شی آجی🤲🤲🤲🤲🤲😘😘😘

منم دوس دارم این سری دختر باشه تاخدا چی خواسته اکثرا میگن پسره ولی خودم حسم میگه دختره،خداروشکر🤩🤩 ...

اره دیگ هرچی خدا صلاح بدونه سالم بدنیا بیاد انشالله😍

مرسی عشق من دوستت دارم مهربون خوش قلبم😘😘😘🫂🥰🥰چقد خوبه ک دارمت❤

[QUOTE=287135703]اره دیگ هرچی خدا صلاح بدونه سالم بدنیا بیاد انشالله😍 مرسی عشق من دوستت دارم مهربون خوش قلبم😘😘😘...[/QUOT]

منم دوستت دارم عزیزدل،چه ماه خوبی هم جشنته🤩🤩🤩من عاشق اردیبهشتم ومهر🤩🤩🤩خودمم جشنم مهربوده این بچمم مثل اولی مهرماهی میشه.

معلومه ک اینا رو🥲🫂🤍 @royajony     @myda     @miss_marmoolakسابق &nbs ...

منو اخر تگ کردی بای

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh