النازتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 5719 عنوان اصفهان خانه معلم 126 بازدید | 7 پست دوستان کسی از وضعیت خانه معلم های اصفهان اطلاع داره که کدومش رستوران داره و امروز بازه؟ 1402/02/01 | 10:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهردزیره عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 844 سلام وقتتون بخیرمن یرسوال داشتم از خدمتتونآیا پسرتون سالم بود؟منظورم اینه ک اشاره نمیکرد.تو چ سنی یاد گرفت؟الان همه چیش خوبه؟
النازتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 5719 سلام وقتتون بخیر من یرسوال داشتم از خدمتتون آیا پسرتون سالم بود؟ منظورم اینه ک اشاره نمیکرد.تو چ ... سلام گلم. آره خداروشکر. الان ماشاالله از هم سن و سالاش تیز تر و آگاه ترم هست. از زندگیت لذت ببر
خواهردزیره عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 844 سلام گلم. آره خداروشکر. الان ماشاالله از هم سن و سالاش تیز تر و آگاه ترم هست. از زندگیت لذت ببر نمیتونم عزیزم.بچه منم یکسال و بیست روزس ولی اشاره ندارهچقدر دل آدما خون میکنن تا بزرگ بشنبدتر اینکه تا بیخیال میشم باید برم خونه خانواده همسرم.اونجا زوم میکنن رو رفتارا بچه و همش بهش شک دارن بابت اتیسمبرا منم دعا کنید ممنونم
النازتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 5719 نمیتونم عزیزم.بچه منم یکسال و بیست روزس ولی اشاره نداره چقدر دل آدما خون میکنن تا بزرگ بشن بدتر ای ... وای عزیزم. این چه حرفیه. مگه اوتیسم فقط به اشاره هست. مطمئن باش اگر نشکل داشته باشه بقیه رفتاراشم طبیعی نیست
خواهردزیره عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 844 وای عزیزم. این چه حرفیه. مگه اوتیسم فقط به اشاره هست. مطمئن باش اگر نشکل داشته باشه بقیه رفتاراشم طب ... درست میگید ایشالا ک سالمه و منم از دلهره خلاص میشمممنونم بابت همدلیتون و پاسخدهیتون.ی دنیا تشکر😘
النازتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/04/14 تعداد پست: 5719 درست میگید ایشالا ک سالمه و منم از دلهره خلاص میشم ممنونم بابت همدلیتون و پاسخدهیتون.ی دنیا تشکر😘 خواهش میکنم گلم. ان شاءالله شاهد سلامتی و پیشرفتش باشی
خواهردزیره عضویت: 1402/08/16 تعداد پست: 844 خواهش میکنم گلم. ان شاءالله شاهد سلامتی و پیشرفتش باشی ممنون عزیزم همینطور شما