2777
2789
عنوان

کیا با عسل و سیاهدانه باردار شدن؟

896 بازدید | 34 پست

یعنی تاثیر داره؟

من پسرم امسال میخواد بره کلاس اول.

میخوام قبل بارداری چکاب و اینا برم حالا.بعد اقدام.

میخوام بارداریم به اخرای سال بیافته که پسرم سختش نباشه کلاس اولو.

حالا اینو میخوام بدونم که عسل و سیاهدانه که میگن ۴۰ روز بخوری خوبه برا بارداری.واقعا خوبه؟

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بر من (تیکه کلام بابامه منم افتاده روی زبونم)

چرا من خندیدم 

کرونا داشتیم بابام میگفت ۴۰ روز عسل و سیاهدانه بخوریم خوب میشیم همه خوردیم😂

یعنی باید باردار میشدیم؟

این الان چرا باید یاد من بیااااااد

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
چون رحمو گرم می‌کنه میگن خوبه 

یعنی میگم صدر صده که ۴۰ روز بخوریم بعدش سریع باردار میشم؟

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
وای بر من (تیکه کلام بابامه منم افتاده روی زبونم) چرا من خندیدم  کرونا داشتیم بابام میگفت ۴۰ ...

بچه هاتون سقط شده حتما🥲😂

https://harfeto.timefriend.net/16789631247222      حرفاتو اینجا بزن بهم😁😉
وای بر من (تیکه کلام بابامه منم افتاده روی زبونم) چرا من خندیدم  کرونا داشتیم بابام میگفت ۴۰ ...

نمیدونم😁😁

ولی من شنیدم برا بارداری گفتن خوبه.

گفتم ببینم کیا امتحان کردن

بچه هاتون سقط شده حتما🥲😂

😂😂😂🤦

شاید من خبر ندارم

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
تا الان فکر میکردم برای بارداری یه شوهر و یه ..... لازمه :)

🤣🤣🤣🤣

دیگه اونا کافی نیستن عزیزم.

🤣🤣

عزیزم اگه خودت وشوهرت سالم باشین دیگه نیازی نیست که بخوری باردارمیشی

اخه الان 7 ساله معذرت میخوام  بدون جلوگیری بودیم.ولی باردار نشدم.

میخوام دکتر برم قبل بارداری ،همین روزا.

گفتم شاید اونم تاثیر داشته باشه

اسی یه سوال بارداری توی سن ۳۸ سالگی با وجود داشتن سه تا بچه 

پسر ۲۲ شاله تقریبا 

دختر ۱۷ ساله و یه پسر ۹ ساله 

باعث مسخره شدن توسط اطرافیان میشه به نظرت؟😁

یعنی میگم صدر صده که ۴۰ روز بخوریم بعدش سریع باردار میشم؟

هچ چیز تو دنیا قطعی نیست

من این رو خوب فهمیدم که هرچه خودم خواستم نشد هرچه خدا خواست همان شد...ممکنه چیزی برای همه عالی باشه برا ی من سم...

باید تحقیق کنی