2777
2789

سوالم اینه تو بیمارستان بعد زایمان خودشون میزنن یا باید دوباره بخریم ببریم مطب دکتر بزنه بعد زایمان

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

یکی هفته 28 میزنن. یکی هم بعدتولد اگه لازم باشه میزنن

صورت زیبا نمیآیدبه کار. حرف اگر از معنی داری بیار. هیچوقت برای ازدواج دنبال شوهر خوشتیپ نگردید، یه مردمهربون زشت  اندازه  صد تا شوهر خوشتیپ بداخلاق می ارزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پایان هفت ماهگی زدم بعد زایمان تو بیمارستان خودشون واسم زدن

منم زدم میخواستم ببینم بعد زایمان هم باید خودمون بخریم یا تو بیمارستان میزنن

عزیزم من وقتی زایمان کردم خودشون برام تزریق کردن حالا شما باز بپرس چون تهیه اش سخته قبل زایمانت برو از بیمارستانی که قراره زایمان کنی بپرس اما به نظرم اگه زایمانت طبیعی باشه چون رایگانه براتون مجانی میزنه بیمارستان

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
عزیزم من وقتی زایمان کردم خودشون برام تزریق کردن حالا شما باز بپرس چون تهیه اش سخته قبل زایمانت برو ...

من زایمان کردم تموم شد رفت الان دوستم بهم استرس داده میگه اونا بعد زایمان نمیزنن خودت باید بخری ببری برات دکتر بزنه .

من واسه همین میپرسم نکنه نزدن یا اطلاع نداره این دوستم

منم زدم میخواستم ببینم بعد زایمان هم باید خودمون بخریم یا تو بیمارستان میزنن

عزیزم من موقعی که رفتم برای زایمان توی اطلاعات پزشکیم بود.....من خودم منفی بودم همسرم مثبت.چون بچه ام گروه خونیش مثبت بود باید موقع زایمان هم میزدن.که خودشون واسم زدن.البته من خودم بعد زایمانم به پرستار و دکتر مجدد گفتم روگام زدید گفتن بله ..‌اگر بچه منفی باشه دیگه موقع زایمان نمیخواد.ولی درکل بیمارستان میزنه.شماهم خودت یادت باشه ازشون بپرسی 

یه روز خوب میاد

من زایمان کردم تموم شد رفت الان دوستم بهم استرس داده میگه اونا بعد زایمان نمیزنن خودت باید بخری ببری ...

عزیزم من همون موقع پرسیدم گفتن بله شما هوش و هواس نداشتی خواب بودی برات زدیم احتمالا برا شما هم زدن حواستون نیست میتونی بری بپرسی والا من قبلا یه سقط داشتم و فراموش کردم که باید آمپول روگام رو برای سقط هم میزدم بعد که باردار شدم دکترا میگفتن مطمئن باش بچت یا کور میشه یا یه مشکل مادرزادی پیدا میکنه منم تمام طول بارداریم دعا میکردم و استرس الان بچم نه سالشه و ماشاللع سرشار از هوش 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران