2777
2789

؟

امروز بردمش بیرون انقد اذیتم کرد

رفتیم پیک نیک خیر سرم

فقط به خودم فحش میدادم

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

مال ما ۱۰سالشه هنوز اذیت میکنه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کرد

سرشو میندازه فقط میدوه میره اصلا نمیگه گم شه

دست هاش تو خاکغلط میزنه

بهونه میاره

گاز میگیره

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

ن والا الان ۶ سالشه هیچ وقت ادیت نکردن بچه هام .همیشه سرگرم خودشونن خداروشکر

پسرم داری؟

طبیعیه عزیزم.اونهایی که میگن راحتن یا خیلی بیخیالن یا زیادی صبورن🤣من با دختر ۸ سالم تازه بیرون رفتنی یکم راحتم.ولی با دختر ۱۲ سالم دیگه اوکیم😂

ولی دیدم مادرهایی که خیلی بیخیالن و بیرون اصلا خودشونو اذیت نمیکنن

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
نه گلن ماهن الهی پیش مرگشون شم اصلا اذیت من نمی کنن باهاشون خیلی بیرون رفتن راحتم

پسرن یا دختر