2777
2789

انقد باهم حرف میزنن 🤦🏻‍♀️🙄😁😂😂

حالم داشت بهم میخورد دیگه تموم شد نفس کشیدم 

یک ساعت و چهل و پنج دقیقه کامل باهم حرف زدیم مغزم ترکید🥴🥹😂😂

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۳۰۴۲۱_۰۱۲۰۰۲_82aw.jpg

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

ما رکورودمون 6 ساعت و نیم بودهههههه😂😂کجای کاری

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خسته نباشید عرض میکنم به شیرمردان مخابرات🤣

وای خدا سلامت باشی 😁🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣فک کنم بعد قطع کردن اشک شوق ریختن 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
ما رکورودمون 6 ساعت و نیم بودهههههه😂😂کجای کاری

واییی من تحمل ندارم میمیرم 😂😂😂😂

همشم چرت و پرت من دیگه میبینی گوشی خود به خود قطع میشه

🤦🏻‍♀️😂😂😂مثه مامان و خالم