2777
2789

میخوام بچه هامو بزارم و برم ،چون من عرضه نگهداری ازشون رو ندارم ،😭شوهرم بهم وفادار نیست و من یک زن روانی و شکاک به تمام معنا هستم، خیلی با خودم کلنجار رفتم که همه چی رو فراموش کنم ،اما نمیشه که نمیشه ،دارم دیوانه میشم ،کم آوردم، دلم برا بچه هام میسوزه ،به خودم میگم کاش خودمو بکشم راحت بشم اما عرضه اونم  ندارم .

شوهرم هیچ کجا و و پیش هیچ کس برام غرور نزاشته ،غرورم پیشه همه شکسته ،و وحشتناک بهش شک دارم .

بریدم چیکار کنم 

بچه هارو ول کنی بری اتفاق بهتری براشون میفته؟ 

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم 😭حداقل با من زندگی نمیکنن، که خرد شدن منو ببینن هر لحظه 

خودتو بزار جای بچه هات ببین اگر مامانت اینکارو میکرد چی میشذ بعد تصمیم بگیر

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

جدا شو مهریت بگیر با بچه ها زندگی کن 

مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊  برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰 خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍

بذار هر غلطی که دوس داره بکنه.بچه هاتو بذاری بری که هربلایی بخواد سرشون بیاره؟ بچه هاتو با عشق بزرگ کن عزیزم. لذت ببر از داشتنشون.بذاری بری به مشکلاتت 10 تای دیگه اضافه میشه که یکیش دوری و خبر نداشتن از بچه هاست. اگه شوهرت آدم درستی نیس حق و حقوقت و کامل بگیرو جداشو ازش بچه هاتم کنارت نگهدار

خودتو بزار جای بچه هات ببین اگر مامانت اینکارو میکرد چی میشذ بعد تصمیم بگیر

۱۲ سال خودمو گذاشتم جاشون ،ولی دیگه الان احساس میکنم نمیتونم ،از پسش بر نمیام .دارن با وجود من آسیب میبینن

بذار هر غلطی که دوس داره بکنه.بچه هاتو بذاری بری که هربلایی بخواد سرشون بیاره؟ بچه هاتو با عشق بزرگ ...

نمیشه بچه خرج داره، اینم تو این گرونی ها ،یه دونه نیست که بگم به دندون میگیرمش ،چهار تا هستند ،چیکار کردم من با آینده بچه هام ،اخ دلم داره میسوزه .

با من چیکار کردن خدا

من تصمیمو گرفتم ی روز ک رفتم خونه پدرم و شوهرم اومد دنبالم بگم تو برو بچه هاتم ببر من دبگ تو زیرزمین ...

کاش بابام زنده بود ،کاش 

کاش مادرم یه زن سالم بود و هیچ وقت ازدواج نمی کرد 

کاش خیلی چیز های دیگه 

چی بگم   خسته نباشی مادر مهربون خدا کمکت کنه ان شالله

نه مهربون نیستم ،اگر مهربون بودم جلو بچم کم نمیوردم، اگر مهربون بودم ،به قول دخترم گیر الکی به پدر شدن نمی دادم، ولی اخه چه جوری بگم خودم کم آوردم، خودم دارم دیوانه میشم .چه جوری بگم .😭😭😭

نمیدونم 😭حداقل با من زندگی نمیکنن، که خرد شدن منو ببینن هر لحظه 

بچه ها به تنها چیزی که نیاز دارن محبت و حمایت توعه عزیزم. خودت و سرگرم بچه ها کن.. میدونم شک مثل خوره تموم وجود آدمو نابود میکنه.چون فکرت کلا درگیر کارای شوهرته. یه مدت به کاراش و خیانتاش فکر نکن. به این فکر کن که بعد از هر غلطی دوباره برمیگرده توی خونه و زیر چتر تو پناه میگیره. این مردها از نظر عاطفی مشکل دارن یکم بیشتر توجه کن بهش هم خودت آروم میگیری هم اون شاید آدم شه..