2777
2789

من نزدیک3 ماهه دارم میرم بدنسازی برای عضله سازی بدنم قشنگ سفت شده حتی عضله هم یکم ساختم ولی یه مشکل بزرگ دارم مربیم هم مربی خوبی نیست نمیدونه، 

قبلا هم یکم پهلو داشتم الانکه پاهام قشنگ فرم گرفتن سفت شدن پهلوهام شل شدن اصلا یه فرم زشتی داره میگیرن حرکت پهلو هم میرم ولی خیلی زشت شدن عصابم خورد میشه چیکارکنم آخه کسی میدونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تمرینات کاردیو و تمرینات تخصصی شکم رو حتما انجام بده

اره اینام میرم خودم ولی توخونه، تو باشگاه کار با دستگاه میرم اصلا سر درد گرفتم از بس هی به پهلوهام نگاه میکنم میبینم زشت شدن

کمربند مگه برای وزنه های سنگین نیستن؟ من خیلی سنگین کار نمیکنم که

شما وقتی تمرین می‌کنی همه جات فرم میگیره. اونو حتما ببند پلو هات رو فرم نمی‌ده خوبه    برا وزنه برداری هست ولی. یه نفر مبتدی هم که میاد باید ببینده ربط نداره 

شما وقتی تمرین می‌کنی همه جات فرم میگیره. اونو حتما ببند پلو هات رو فرم نمی‌ده خوبه    برا ...

عه واقعا؟ مرسی نمیدونستم. تو محله ما باشگاه دیگه ای هم نزدیکمون نیست که برم مربیم واقعا بده هیچی بلد نیست خیلی عصابم خورده یه مدت از پهلوهام

عه واقعا؟ مرسی نمیدونستم. تو محله ما باشگاه دیگه ای هم نزدیکمون نیست که برم مربیم واقعا بده هیچی بلد ...

خب چرا. تو گوگل سرچ نمیکنی یا چرا از یه آشنا و در همسایه برنامه نمی‌گیری خودت تمرین کنی؟؟؟