یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اشکال نداره طلاق نده همین باعث میشه دوباره ازدواج نکنی واین به نفعته برو دنبال کار و از اون کسافت تم ...
تمکین نمیکنم ۱۴ماهه جدا ازش زندگی میکنم کار میکنم حسابدار دوتا شرکتم اوضاع مالیم بد نیست ولی نگران پسرمم از طرفی خونه ای ک داخلش فساد میکنه مال منه ک من فروختمش ب یه خانم اون خانمو تهدید کرده وکیل براش گرفتم خیلی دادگاه طول کشیده از همه طرف تو فشارم اون خانم هم نمیدونه اونجا رو کرده خانه فساد
چقد بد چرا؟؟؟ ینی آدم معتاد دخترباز بیکار طلاق دادن نداره؟؟؟ مطمئنی با قانون نمیتونی ط ...
اعتراض زدم رفت تجدیدنظر حتی لایخه دادم برید مامور بفرستید تحقیق کنن ولی رد شد الان باز اعتراض زدم برای دیوان عالی شکایت مدیر ساختمونو ضمیمه کردم خدا کنه قبول بشه ولی بعید میدونم چرا فقط چون جواب تست اعتیادش منفی شده و اقا گفته پشیمونم و نمیتونم از زنو بچم جدا شم و دادگاه ب دلیل تحکیم خانواده شکایت منو وارد ندونست نفقمو گذاشتم اجرا دیگه نهایتش از طریق اون اقدام میکنم چون میدونم نمیده مال بچمو هم نداد حکم جلبش اومد
اعتراض زدم رفت تجدیدنظر حتی لایخه دادم برید مامور بفرستید تحقیق کنن ولی رد شد الان باز اعتراض زدم بر ...
اسی مگه نمیگی معتاده و اون ساختمون و کرده خونه فساد و معتادا
خب چرا وقتی همشون تو اون ساختمون جمع هستن خودت زنگ نمیزنی 110 تا بیان بگیرن ببرندشون تا شمام مدرک معتبر دستت داشته باشی
مایه اصل و نسب در همه دوران زر است... آنکه صاحب زر است از همه بالاتر است... دود اگر بالا نشیند کسر شان شعله نیست... جای چشم ابرو نگیردگر چه اویالاتر است... شصت و شاهد هر دعوی بزرگی میکنن... پس چرا انگشت کوچک لایق انگشتری..... فولا دو آهن هر دواز یه کوه این برون.... آن یکی شمشیر گردد. دیگری نعل خر است... صاعب عیب خود گو عیب مردم را نگو... هر که عیب خود گوید از همه بالاتر است
من زود فهمیدم فرار کردم جون خودمو بچم در خطر بود ولی گاهی یواشکی میومد تو خونه فکر کنم توهم میزد چون خودش تعریف کرد پسرخالش قدیما شیشه میکشید توهم میزد ک زنش از پشت دیوار با کسی حرف میزنه
خب وکیلم گفت بگو اگه خونه بگیره حاضرم بیام زندگی کنم منم گفتم رای نفقم صادر شد ماهی ۱۵۰۰ اون اصلا تو ...
اها اره . پس بیا من بهت بگم . اینو پیگیری کن و حرف تمکین شد بگو خونه و وسایل در شان من درست کنه میرم زندگی میکنم . در این صورت ک این حرفارو بگی بهت تعلق میگیره نفقه . یک ماه هم نده حکم جلب میدن . و این جلب ها رو برا دادگاه طلاق میتونی استفاده کنی
🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )