2777
2789
عنوان

بهترین منطقه مشهد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5835 بازدید | 38 پست
واویلاااااا قاسم آباد که خیییییلی منطقه خوبیه خلوت و نوساز خوب همونجا هم خونه بخر سرمایه گذاری کن ...

همونجا پس میگیرم دیگه

مرسی

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
من خونه مامانم فرامرز عباسیه. خونه خودم گلبهار قبلا یه خونه داشتیم تو الاهیه هنوزم عاشق اون منطق ...

فلاحی که واقعا عالیه

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل اگه بشه جایی رو پیدا کنیم فقط بخریم این پولمون ارزشش نیاد پایین خیلی خوبه

انشالله بهترین اش براتون رغم میخوره مطمئن باشین خدا بزرگه فقط روی دوتا چیز مراقب باشین لطفاااا..یکی ملک یا خانه ای که قیمت اش نسبت به قیمت واقعی اش خیلی ارزون‌تر میگه حتمی مشکل داره دومی لطفا طمع نداشته باشین این دوتا چیز باعث نابودی اول روحتون میشه بعد مالتون ..سمت خیام سمت بازار گل میتونید یک خانه ویلای یک طبقه بخرید خوبیش اینکه صاحب زمین اش هم هستین و ارزش افزوده اش چند برابر آپارتمان هست 

انشالله بهترین اش براتون رغم میخوره مطمئن باشین خدا بزرگه فقط روی دوتا چیز مراقب باشین لطفاااا..یکی ...

اینکه گفتم باغچه سمت سه راه فردوسی چون هم خانه ویلا خوب میشه گرفت با امکانت خوب هم صاحب زمین با مترااژ هستین هم آینده اش فوقالعاده است بهتر از هر آپارتمانی در مشهد رشد میکنه 

اینکه گفتم باغچه سمت سه راه فردوسی چون هم خانه ویلا خوب میشه گرفت با امکانت خوب هم صاحب زمین با مترا ...

ممنونم خیلیی لطف کردین

ببخش بهت پیام دادم نتونستم اسمتو تگ کنم ♥️🙏🏻خوشحال میشم بیاین ضرر نمیکنی🌸🌸🌸

فیلمو عکس غذاهام با دستور

ترفند خونه داری و فیلماش

تربیت فرزند تجربم و بازی♥️

عکسها و سوالای شما

چالش و رای گیری برنده چالش بعدو میزاره✅ 💓

پنجشنبه ها معرفی ماسک صورت🌺

https://eitaa.com/rozmareham

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن

برای سلامتی بچه هام دعا کنین