2777
2789
عنوان

بهترین منطقه مشهد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5835 بازدید | 38 پست
آخه طلاب و مصلی خیلی پایینه حاهای بهتر هم میشه بخره

اره به نسبت بالاشهر

اگه بتونه که خیلی خ به

ولی جاهای بالاتر گرونه فکر کنم خیلی با۳تومن خیلی کوچیک بشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سرکار خانم..با ۳تومان سمت سراه فردوسی یاغچه بخرید سال دیگه چند برابر شده فقط میتونید ارزش پولتون رو حفظ کنیدوگرنه با ۳تومان جای خوب مشهد خانه نیست ..خانه تو هفت تیر نوساز متری۷۰میلیون به بالاست دیگه خودتون حساب کنید.

ببین دوست عزیز با نمیشه نمیشه هرگز نمیشه

ولی با عمل حتما میشه

برو هرجایی که خودت دوست داری 

به هرحال چندتا منطقه هست که خودت نطرت رو اوناست

تحقیق کن

بعد هر منطقه رو چندتا بنگاه سربزن و خونه ببین تا دستت بیاد کجا با چه قیمتی میتونی خونه بهتر بخری

اینجوری رو هوانمیشه

حتما برو دنبالش

خونه خودتون الان کجاست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
سلام سرکار خانم..با ۳تومان سمت سراه فردوسی یاغچه بخرید سال دیگه چند برابر شده فقط میتونید ارزش پولتو ...

میخواد زندگی کنه

چرا پیدا میشه ولی نوساز نه

مثلا آخر فرامرز عباسی یا جانباز( پشت پروما)

طرفای هدایت

آموزگار

ایناها مناسب ترن

میخواد زندگی کنه چرا پیدا میشه ولی نوساز نه مثلا آخر فرامرز عباسی یا جانباز( پشت پروما) طرفای ...

من فکر کردم برای سرمایه گذرای میخوان این نظر رو دادم وگرنه اره پایینتر بالاتر پیدا میشه این آپارتمان های سمت بلوار وکیل آباد که نوسازها این قیمت هست ..امیدوار خدا برای همه حداقل آرامش و آسایش کمک کنه داشته باشن .

چرا؟؟؟؟؟مگه همینقدر ندارید

ما قاسم آبادیم یه پولی دستمون اومد گفتیم حداقل یه کاریش بکنیم 

بعد من گفتم اگه بشه یه جایی رو بخریم خودمونم جا به جا شیم 

الان که فکر میکنم یه خونه ۲۰۰ متری نوسازو تو فلاحی ول کنیم بریم طلاب ظلمه

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
فدات چرا قاسم آباد نمیخوای؟ خیلی منطقه خوبیه

خانوادمون همه اونجان میخواستم دور باشم ازشون

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
ما قاسم آبادیم یه پولی دستمون اومد گفتیم حداقل یه کاریش بکنیم  بعد من گفتم اگه بشه یه جایی رو ...

واویلاااااا

قاسم آباد که خیییییلی منطقه خوبیه

خلوت و نوساز

خوب همونجا هم خونه بخر سرمایه گذاری کن

پیشرفتش از همه جا بیشتره

ما قاسم آبادیم یه پولی دستمون اومد گفتیم حداقل یه کاریش بکنیم  بعد من گفتم اگه بشه یه جایی رو ...

خوب خونه از خودتونه ؟

همونجا جابجا بشین چرا میری طلاب

سلام سرکار خانم..با ۳تومان سمت سراه فردوسی یاغچه بخرید سال دیگه چند برابر شده فقط میتونید ارزش پولتو ...

در کل اگه بشه جایی رو پیدا کنیم فقط بخریم این پولمون ارزشش نیاد پایین خیلی خوبه

واویلاااااا قاسم آباد که خیییییلی منطقه خوبیه خلوت و نوساز خوب همونجا هم خونه بخر سرمایه گذاری کن ...

من خونه مامانم فرامرز عباسیه. خونه خودم گلبهار

قبلا یه خونه داشتیم تو الاهیه هنوزم عاشق اون منطقه ام

یعنی الان بگن میای فرامز یا قاسم آباد قطعا قاسم آباد رو انتخاب میکنم

فلاحی که عشقه