2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با آدم افسرده

882 بازدید | 18 پست

با آدمی که دوست داره دائم یه کنجی باشه با هیچ کس حرف نزنه یعنی افسردگی وحشتناک داره و از همه چی ناامیده چجوری باید رفتار کرد که کمکمش کنیم در بیاد از لاک افسردگیش و دنیا قشنگتر و شادتر بشه براش 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلمات ات آزار دهنده نباشه مثلا میخوام چند تا نصیحت بکنم و اینا یا حرفای کلیشه ای 

میتونی ببینی به چه چیزی واکنش نشون میده یا چه چیزایی دوست داشته براش تکرار کن تا شاید یکم از اون حال بدش کاسته بشه یا براش هدیه های کوچیک و خاص بگیر 

باهاش صحبت کن،ببین مشکلش چیه خب،شاید تنهایی رو دوست داره،هرکی یه کنجی میشینه افسرده نیست،هروقت رفت پیش روانشناس و روانشناس تشخیص داد افسردست اونوقت بهش راه حل میده،وقتی یکی همش ناراحته بهش میکی افسرده بدتر میشه و اینو بهش القا میکنی که واقعا یه مشکلی داره

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
این منم و دوسدارم فقط بمیرم مرگ درمونه

خدا نکنه،این ندای شیطانه وگرنه خدا گفته ناامیدی گناهه یعنی هیچ وقت تحت هیچ شرایطی نباید ناامید بود،خدا بنده هاشو دوست داره شیطونه که دشمن قسم خورده آدمه عزیزم

من دوسال اینطوری بودم و حقیقتش فقط وقتی ازون فاز اومدم بیرون که خودم از حالم خسته شده بودم...ینی میشه گفت نزدیک ۶ ماه از هر چیز کوچیک و چرتی هم استفاده میکردم تا صرفا یکم شاید بشم..درمورد رفتار با بقیه نمیدونم حقیقتا

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

باهاش صحبت کن،ببین مشکلش چیه خب،شاید تنهایی رو دوست داره،هرکی یه کنجی میشینه افسرده نیست،هروقت رفت پ ...

مرسی از راه حلت عزیزم،آخه دوست نداره کسی باهاش حرف بزنه من نمدونم چی باید بهش بگم گاهی واقعا میترسم بهم حمله کنه یا داد و قال راه بندازه، دکتر تایید کرده و متاسفانه راه حل دکتر فقط قرص قرص و قرص ه....

مرسی از راه حلت عزیزم،آخه دوست نداره کسی باهاش حرف بزنه من نمدونم چی باید بهش بگم گاهی واقعا میترسم ...

نسبتی باهاتون داره یا آشنا و دوسته؟

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

خدا نکنه،این ندای شیطانه وگرنه خدا گفته ناامیدی گناهه یعنی هیچ وقت تحت هیچ شرایطی نباید ناامید بود،خ ...

یکی از چیزایی که اصلا نباید به ادم افسرده بگی همین حرفاس 

این حرفا بیشتر تحریکش میکنن که به خودش اسیب بزنه چون حس میکنه شما یه مرفه بی درد هستین که هیچ درکی از شرایطش ندارین .

افسردگی رو اصلا ادمای عادی نمیتونن درمانش کنن باید ببریش پیش روانشناس 

اگه هم فک میکنی افسرده نیس و فقط یکم ناراحته شرایط اطرافشو تغییر بده 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
مرسی از راه حلت عزیزم،آخه دوست نداره کسی باهاش حرف بزنه من نمدونم چی باید بهش بگم گاهی واقعا میترسم ...

روانشناس که قرص نمیده،منظورتون روانپزشکه؟اگه روان پزشک گفته و دارو درمانی کرده،لازمه ولی کافی نیست،خودتونم باید یکم تلاش کنین

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
خدا نکنه،این ندای شیطانه وگرنه خدا گفته ناامیدی گناهه یعنی هیچ وقت تحت هیچ شرایطی نباید ناامید بود،خ ...

هعی چی بگم حالم خیلی بده خیلی حس میکنم سر در گمم 

حس میکنم گم شدم 

حس میکنم  گم‌شدم

کاربری دست دونفره تاپیکای اولی مال من نیستن از ۳۰ ام فروردین  به بعد تاپیک ها برای منه🌸💜🌱