2777
2789
عنوان

دوست پسرم خیلی بی تفاوته

245 بازدید | 10 پست

دعوامون میشه من همش حرص میخورم کفرم در میاد دلم میخواد جدی بحث کنم اون خیلیییییییی خونسرد هیچی نمیگه ! هیچیییییی نمیگه ! کلا ساکته بعدم میگه من میخوام دعوا ادامه پیدا نکنه ولی واقعا من بیشتر عصبانی میشم و حرص میخورم از دستش 😒 ۳ سالم هست با همیم همیشه همین وضع بوده یا یهو وسط دعوا شروع میکنه شوخی کردن و مسخره بازی با روح و روان من بازی میکنه 🫤 همشم میگه منکه خیلی خوش اخلاقم هیچ وقت دعوا نمیکنم

بعد دعوا هم یا چند ساعت بعدش یا روز بعدش یه جوری رفتار میکنه که اصلا انگار نه انگار چیزی بوده 

دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار 

خداااایاااا

جدیدا هم بحث ازدواجمون جدی تر شده و جدی دارم بهش فکر میکنم بیشتر این اخلاقش میره رو مخم ولی خانوادمم همش میگن خیلیم پسر خوبیه اخلاقشم خوبه ولی منو واقعا عذاب میده 🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اخلاقای دیگش عاااالیه ها ولی این حرکتش کلا منو دیوونه میکنه 

ب نظرم زیادی حساسی

درک میکنم خودمم اینجور بودم ی مدت.. ولی راست میگه دعوا رو جدی کنی الکی الکی سرد میشید

انسانی‌ فراتر‌ از درک‌ عمومی 

از نظر من ت حساسی ... سره چیزای کوچیک بحث نکن .. همه چی رو ب دلت نگیر...قهر و بحث و عادی نکن ... مث دوستت باش ...اگ ی چیزی رو بخوای همش پیله کنی و ادامه بدی ب بحث سرد می‌شید بهم دیگه و براش عادی میشه ناراحتی و قهرت