2777
2789
عنوان

قرص لاغری الفا اسلیم

11351 بازدید | 154 پست

دیروز استفاده کردم امروز روز دکمه.دیروز کلا یه گوجه خوردم با چن تا قند امروز هم یه تخم‌مرغ و نون باگت ..هیچی میلم نمی‌کشه.. میدونم عوارض داره.شیشه هست اصلا ولی برام‌مهم نیس میخوام بخورم .فقط خواستم بگم ک واقعا اشتهارو کم‌میکنه و سیر نگهت میداره 😐البته من شکمم صدا میده ولی میلم ب غذا نمیره و اینکه زبونم سنگین شده 🤣تجربیات من .راسی خریدم ۷۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخور عزیزم آلفا اگه کپسول قرمز رنگ  نخور بخدا داخلش  مواد روان گردان داره،تپش قلب افزایش میده،الکی ی انرژی کاذب  داری دوست داری کل خونه رو بریزی جمع کنی، فشار تو یهو میبر رو 17 یا میبر یهو زیر 10 نخور عزیزم برو باشگاه 

خدا جونم زندگی مو به خودت گره بزن گره ی کوووووووررر
من ۷۴ ام به نظرت جوابه؟ عوارضش چیه

ببین من خودم مشاوره قرص و خرید و فروشش دارم 

اگه تا الان قرص لاغری از نوع سیلیکومی ها استفاده نکردی جوابه برات البته کنارشم چندتا ویتامینه که بخوری نه ضرری بهت میرسه جوابم کامل میپگیری 

خدایاااااا این عدالته؟؟؟؟یکی به رنج🥲یکی به گنج🙂