2777
2789
عنوان

از شما هم توقعات بیجا دارن؟؟؟

218 بازدید | 25 پست

مادرم توقعات خیلی زیادی داره؛وقت بی وقت تماس میگیره اگه گوشیم سایلنت باشه ۳بعد از ظهر زنگ میزنه خونمون بچم و شوهرم خوابن بیدار میشه دیگه خسته شدم ازش؛هرروز به بهانه مختلف یه روز خرید سبزی؛یه روز کنگر؛میخام برم فروشگاه؛تو خیابون جایی بخواد بره زنگ میزنه منو برسون اونجا!!باورتون میشه یه بار خونه مادرشوهرم بودم زنگ زده میگه بیا بریم گوشت بخرم؛میگم ما شام اینجاییم میگه بیا منو ببر بعد برو اونجا شامت بخور!!اصلا شرایط بقیه براش اهمیت نداره فقط میخواد کار خودش انجام بشه !امروز ساعت ۱۲زنگ زده بیا من رفتم کنگر خریدم با اتوبوس اومدم منو از ایستگاه برسون خونه گفتم چشم!!رفتم دنبالش رسوندمش خونشون ؛به دخترم میگه بیابمون پیشم ؛میگم شب جایی دعوتیم میگه بعد عصر بیا دنبالش دخترم انقدر بهانه گریه کرد ناچار شدم بزارم بمونه ؛حالا ساعت ۴زنگ زده چرا پس نیومدی دنبالش من جایی میخام برم بیا هم منو برسون هم بچه رو ببر!!!رفتم اوردمش 😔😔 ناراحتم از رفتارش اصلا سنجیده نیست؛ از یه طرف اصلا نمیتونم نه بگم بهش ؛میگم بالاخره مادرمه !ببخشید طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم...

بنظرم باید چند بار نه بگی، چاره ای نیست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

ببخشید ولی خیلی پر توقعه چند بار بگو زنگ میزنم بهت بعد گوشیتو خاموش کن بگو شارژم تموم شده بود دیگه زنگ نمیزنه

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

بنظرم اگه شوهرت ناراحت نمیشه وزندگی زناشوییت توخطر نمیفته خوبه که ادم با مامانش اینور اونور بره البته بعضی وقتا یاد بگیر نه هم بگی 

شاید چون من ازمامانم دورم اینجوری فکر میکنم

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 

دقیقا مغدر منم همینطوره چند روز پیشم زنگ زد بیا منو ببر بیمه بهش گفتم دخترمو باید ببرم مدرسه نمیتونم به زن داداشم بگو ببرتت با اینکه داداشم بالا سرش میشینه مفتو مجانی حاظر نیس به اون بگه.گفت نه اون بچه داره نمیتونه بهش گفتم مگه من بچه ندارم.ناراحت شد منم قط کردم.