2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

1553 بازدید | 27 پست

توروخدا یکی راهنمایی کنه.

دخترم زردی داشت زردیش ۱۵ بود بستری شد اومد رو ۹ مرخص کردیم. گفتن دلیل زردی ناسازگاری گروه خونی بوده. من او مثبتم دخترم آ یا بی مثبت بود. الان ما آر هاشمون مثبته میشه؟

هنوز زردی دخترم پایین نیومده دیشب هم همون رو ۹ بود تو خدا راهنمایی کنید بگید چرا پایین نمیاد چیکار کنم پایین بیاد.

ان ناسازگاری هست چرا دکترم نگفت آمپول رگام بزنم.

برای حال خوب هم دعا کنیم 💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد اطلاعات پزشکی ندارم، ولی دختر بزرگم که الان 18 سالشه از زردی مریض شد و الان معلول جسمی و ذهنی هست، فقط و فقط 

بخاطر زردی که توی خونش بود و من متوجه نشده بودم، زردی رو جدی بگیرید و تا پایان درمانش رو ادامه بدید 🙏

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼

عزیزم ناسازگاری خون شما و جنین باعث زردی نمیشه ناسازگاری خون مادر و پدر باعث زردی میشه و اینم هیچ ربطی ب آمپول رگام نداره امپول رگام رو مادرانی ک منفی هستن میزنن و اینکه زردی تا پایان ۴۰روزگی هسش بانوزاد فقط باید عددش زیر ۱۰باشه بعد از ۴۰روز خود ب خود از بین میره ب شرطی ک شیردهی زیاد باشه فقط

من خودم ۲تا دخترام زردی داشتن 

روی ۹ که خوبه عزیزم... چیزای خنگ مثل عرق کاسنی بخور و مرتب بهش شیر بده تا دفع بشه.. 

از اول زایمان کلا کاسنی و شاهتره میخورم، روزی ی بار روش عرق می ریزیم صورتشم با دستمال عرق میکشم هر روز الان نزدیک ی هفتس پایین نیومده ولی خدارو هزاران بار شکر بالاتر هم نرفته 

عزیزم ناسازگاری خون شما و جنین باعث زردی نمیشه ناسازگاری خون مادر و پدر باعث زردی میشه و اینم هیچ رب ...

تو نت زدم علت نازساگاری خیلی چیزای ناجوری اورد💔 خیلی ترسیدم. نوشته بود باعث آنمی شدید میشه