2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1706 بازدید | 27 پست
تو نت زدم علت نازساگاری خیلی چیزای ناجوری اورد💔 خیلی ترسیدم. نوشته بود باعث آنمی شدید میشه

ن عزیزه دلم ب نت اصلا توجه نکن 

شما بزن عوارض استامینوفن یه جیزای میاره ک وحشت میکنی 

فقط و فقط شیر ب بچه بده اونم زیاد هیچی دیگه نده 

دختره دومم الان ۴ماهشه زردی داش ۱۳بود شیردهی رو بردم بالا شد ۸ همون جور موند تا ۵۰روزگی کلا از بین رف

من باعرق کاسنی زیاد میشستم بچه رو و اینکه لباس کم تنش میکردم لباس قرمز و زرد تنش نکردم جاشو هم گرم نکردم همین.خودت خنکی نخور ک تازه زایمان کردی رحمت ب سردی میوفته دکتر اطفال میگه زردی هیج ربطی ب تغدیه مادر نداره

تو بیمارستان ۲۴ ساعت بستری بود زیر چه نوری بزارم ینی ؟

نه عزیز از روز دوم تا ۱۰ روز بیمارستان بودم خیلی سخت بود زیر دستگاه قوی

فاویسمه و ناسازگاری باعث شد دیر پایین بیاد با ۱۱ مرخص شد تو خونه دیگه نور اینا نمیزاشتم خود به خود پایین اومد.بچه اولم هم همین بود فک کنم یک ماهی طول کشید ولی مرتب دکتر میبردم و ازمایش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزه دلم ب نت اصلا توجه نکن  شما بزن عوارض استامینوفن یه جیزای میاره ک وحشت میکنی  فق ...

شنیدم میگن اگ ۴۸ ساعت شیر مادر قط بشه زردی از بین میره یا حجامت لاله گوش انجام بدم.

هر دو ساعت بهش شیر میدم خوبه؟

برای حال خوب هم دعا کنیم 💚 
شنیدم میگن اگ ۴۸ ساعت شیر مادر قط بشه زردی از بین میره یا حجامت لاله گوش انجام بدم. هر دو ساعت بهش ...

من حجامت اصلا دلم نیومد و ازدکتر هم پرسیدم گف اینا الکی هسش

ولی شیردهی فول باشه خوبه 

بله نرمالش هردوساعت هسش

۱۴ روزشه 💔

عزیزم فکر کنم 9 برای 14 روز خیلی زیاد نباشه

منم دخترمو با 14 بستری کردم سه روز خیلی دیر اومد پایین شد 8 بعد ترخیص باز دوباره رفت تا 15 ولی دکترش گفت اشکالی نداره هیچی هم بهش ندادم تا دوماهگی زرد بود بعدش خوب شد 

حالا شما با دکترش هم مشورت کن 

منم زردی دخترم بخاطر ناسازگاری خون ها مون بود من مثبت بودم دخترم منفی .. زردی دخترمم با هیچکدوم از راهکار های سنتی پایین نیومد ..  دکتر گفت بخاطر ناسازگاری خون در هر صورت بچه ی شما زردی می گرفت ...۱۴ بود بعد ۳ روز دستگاه اومد رو نه ..دیگه دستگاه نداشتیم و کم کم اومد پایین خودش  

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

عزیزم چه مشکلاتی داره؟ مگه زردیش چند بود؟ 

مشکلات که از کدومش بگم، نه حرف میزنه، نه راه میره، نه غذاشو میتونه خودش بخوره و... کلا مثل یه بچه ی نوزاد احتیاج به رسیدگی و مراقبت داره، زردیشو که نفهمیدم چند بوده و از تو خون بوده، ان شاء الله که دختر شما زودتر خوب بشه❤️

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼

منم زردی دخترم بخاطر ناسازگاری خون ها مون بود من مثبت بودم دخترم منفی .. زردی دخترمم با هیچکدوم از راهکار های سنتی پایین نیومد ..  دکتر گفت بخاطر ناسازگاری خون در هر صورت بچه ی شما زردی می گرفت ...۱۴ بود بعد ۳ روز دستگاه اومد رو نه ..دیگه دستگاه نداشتیم و کم کم اومد پایین خودش  

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤