2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج

| مشاهده متن کامل بحث + 2698 بازدید | 41 پست
دوستانه میگم اعصابتو آروم کن من از اونام که برعکس خیلی از کاربرای دیگه، تعصبی از کسی حمایت نمیکنم، ص ...

نازنین به اسی مگ کمک مالی کرده؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

نازنین به اسی مگ کمک مالی کرده؟

والا یه دویست تومن پارسال دقیقا عید بود داد به پسرم خودش داد کسی ازش چیزی نخواسته بود حالا همه جا داره آبروی منو میبره از وقتی فهمیدن من طرف رهبری هستم با من دشمن شدن بهم میگن جیره خور

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه دویست تومن پارسال دقیقا عید بود داد به پسرم خودش داد کسی ازش چیزی نخواسته بود حالا همه جا دا ...

مدرک دارید که این حرفو بهتون زدن؟ 

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است
والا یه دویست تومن پارسال دقیقا عید بود داد به پسرم خودش داد کسی ازش چیزی نخواسته بود حالا همه جا دا ...

اهان متوجه شدم 

کاش پولش برگردونی 

مگ وضع مالیتون خوب نبود ک به پسرتون۲۰۰داده؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

همه چی رو به خانم تهرانی بدین و دیگه تاپیک نزنین به ایشونم گفتم

باشه چشم پس من با خانم تهرانی صحبت میکنم بینم من کلاه کیو برداشتم و دروغ به کی گفتم و جیره خور کجا بودم

@nazaniiiin    

لطفا بیا درمورد این کامنتت توضیح بده 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۴۲۰-۲۰۰۵۴۲_gallery_0se.jpg

با چه مدرکی میگی من کلاهبردار و دروغگو بودم؟؟؟؟

ضمنا عزیزم تو عید پارسال ۲۰۰تومن به پرهام دادی خودت هم دادی من هرگز ازت چیزی نخواستم پس چرا همه جا میگی مبلغ کلان کمک کردم؟؟

البته منم ازت تشکر کردم و میکنم منتها باید درمورد آبرو ریزی هات و منت گذاشتن هات و ایجاد شک و شبهه هات توضیح بدی 

اگه پول دیگه ای به پرهام دادی ‌که رسید برای من نفرستادی هم خب تاریخ و ساعتش رو بگو چون پیام برای من نمیومد مدتی 

کلا شفاف سازی کن 

ضمنا خودت تنها هم بیا دار و دسته اتو نیار چون طرف صحبت من شما هستی

نگو هم با تو نبودم که از روز هم روشنتر هست که با من بودی

چون بارها دیدم گفتی من فقط به یه نفر تو سایت کمک کردم 

پس اون یه نفر بجز من کی میتونه باشه؟

@nazaniiiin       لطفا بیا درمورد این کامنتت توضیح بده  https://s8.uupl ...

من هر کمکی ک کردم به پرهام کردم و منتی نیست چون کلا جدای مشکلی ک پیش اومده

پرهام برای من همچنان عزیز و دوست داشتنیه و بازم بدونم کاری از دستم برمیاد دریغ نمیکنم....

مشکل از اونجایی شروع شد که شما کاربرایی ک تعادل روانی ندارن و بخاطر مشکلات شدید زندگیشون دچار ضعف اعصاب هستن و ...میفرستادی سراغ من ک مستقیم یا غیر مستقیم دهن باز کنن توهین کنن یا تیکه بندازن در صورتی ک میدونستی قبلا کمک کردم اونم نه ۲۰۰ اسکرین این حرفمو ک بیشتر بوده خواستی برات میفرستم خصوصی چون بازم بخاطر هموون بچه نمیخوام آبرو ریزی راه بندازم"اونم اگه ب میل خودم بود نمیگفتم شما خودت تا اینجا کشش دادی"

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نگو هم با تو نبودم که از روز هم روشنتر هست که با من بودی چون بارها دیدم گفتی من فقط به یه نفر تو سا ...

شما یکنفرم نبودین ک من کمک میکردم

یکی دیگم هست ولی اون کلا داستانش یچیز دیگس 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من هر کمکی ک کردم به پرهام کردم و منتی نیست چون کلا جدای مشکلی ک پیش اومده پرهام برای من همچنان عزی ...

عزیزم ماه رمضان حق الناس گردن خودت ننداز به جان خود پرهام که میخواهم دنیا نباشه من هرگز کسی رو اجیر نکردم که بیاد با شما بحث کنه، 

اگه وجود پرهام رو زیر سوال نبردی پس دقیقا منظورت از این کامنت چی بود؟؟ که گفتی فهمیدم کلاهبردار و دروغ بوده!!!

گفتم که اگه کمک دیگه ای کردی که رسید نفرستادی تاریخ و ساعتشو بگو همون خصوصی هم بگی اشکال نداره اینجا هم بگی اشکال نداره چون فقط یه رسید ۲۰۰تومن پارسال عید برام فرستاده بودی و رسید دیگه ای نفرستادی و پیام هم نمیومد و بعد من کجا بهت گفتم ماهیانه بهم کمک کن؟ 

تو تاپیک سوزان هم کلللللی بهم توهین کردین و درمورد تعداد بچه هام تیکه انداختین که اونم بحثش جداست

شما یکنفرم نبودین ک من کمک میکردم یکی دیگم هست ولی اون کلا داستانش یچیز دیگس 

اگه اسکرین بدم که گفتی فقط یه یه نفر کمک کردی چطور؟؟

عزیزم ماه رمضان حق الناس گردن خودت ننداز به جان خود پرهام که میخواهم دنیا نباشه من هرگز کسی رو اجیر ...

حق الناسی نیست

شما خودتم همراهشون بودین اسکرین اونا هم هست...

اگه بخواین بگین نمیدونستین منظور اونا چیه ک پس نشونه سادگیه بیش از حده ک حق باید بدی باور نکنم...

ببخشید متوجه نشدم کی گفته پرهام نیست!

من خودم عکسای پرهامو دیدم و صداشم شنیدم اصلا مشکل اون بچه نیست‌..مشکل رفتارای شماس ک تمام مشکلا و حرفارو درست کرد ک کلا من شخصا امیدمو از دست دادم و گفتم ببین چطوری ینفر میتونه بعد همه اینچیزا موجودات عجیب بفرسته سراغ من ک توهین کنن اونم در حضور خودش...

اسکرینا هم پیام بده توو خصوصی تا بفرستم

اگه اسکرین بدم که گفتی فقط یه یه نفر کمک کردی چطور؟؟

منظور من اینه یکنفر کمک کردم و ناامیدم کرد