2777
2789
عنوان

مزاحم خیابونی

156 بازدید | 11 پست

خاطرات از این ایکبیر ها دارین اگه اره تعریف کنید یاد بگیریم چطور مقابله کنیم 

خودم:

وافعن که متاسفم  

منو دوستم ی بار ساعت ۱۰ رفتیم از خونه ما خونه اونا یه کتابی بیاریم بعد چند ت پسر با ماشین اهنگ ضبط و رقص نور داشتن تو خیابون بودن ما هم میخندیدیم یبند بلند عادت داریما بعد اینا سر کوچه یهو یه نگاهی به ما کردن بعدش گاز گرفتن بیان سمت ما بعد ما هم بدو یدو من بدون توجه به دوستم فقط داشتم میدوییدم اونم دنبالم بعدش دیه خدا بخیر کرد و اونی که جلو نشسته بود به کناریش یچی گفت دیه رفتن و ندیمیدشونننننن 

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻

یکی با موتور بود گفت ببخشید منم داد زدم گفتم خفه شو دیوونه روانی مزاحم 😄😅 گفت میخواستم آدرس بپرسم خانم فامیل مو گفت بعدش فهمیدم همسایه مونه😂 واحد رو به رویی مون هستن آب شدم🥲😂

جدیدا ندیدم ولی قبلنا آدمو دنبال می‌کردن و شماره می‌دادن، ما هم اهمیتی نمی‌دادیم و بهشون توجه نمی‌کردیم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم ازاین کثافتابهم میخوره کافیه تنهات ببینن دیگه آرامش برات نمیذارن گردشوبرات زهرمیکنن😒 خداازشون نگذره اعلامیه ترحیمشون بخوره دیوارایشالا،ک امنیت واسه زنهانذاشتن ازمردونگی فقط دوگرم گوشتوفهمیدن 

بعدمیبینی یکیشون تاوان میده جووون مرگ میشه مادره میکوبه سرش هی میگه داغ دیدم جوونم رفت امانمیدونه پسرلاشیش تقاص همین کثافت کاریاشوداده

Dunyada olumden baskasi yalan
یکی با موتور بود گفت ببخشید منم داد زدم گفتم خفه شو دیوونه روانی مزاحم 😄😅 گفت میخواستم آدرس بپرسم ...

اوه شت   

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻
حالم ازاین کثافتابهم میخوره کافیه تنهات ببینن دیگه آرامش برات نمیذارن گردشوبرات زهرمیکنن😒 خداازشون ...

امین عزیزم معلومع کلی دلت پره حالا شهر ما کوچیکه مثن

موقع مدرسه دوستم جلف بازی در میاورد رفتیم سر کوچه مدرسه بعد امتحانا خوراکی بگیریم یکی مزاحممون شد ول نمیکرد

گفتم به پلیس میگم فک کرد شوخی میکنم مسخره میکرد 

شانس همون موقع پلیسایی که پیش مدرسه وایمیستادن بودشون اون روز بهشون گفتم گرفتش

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليه‌السلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡
موقع مدرسه دوستم جلف بازی در میاورد رفتیم سر کوچه مدرسه بعد امتحانا خوراکی بگیریم یکی مزاحمون شد ول ...

دمت گرم حیلی مردی

دمت گرم حیلی مردی

مخلصیم😍😂💚

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليه‌السلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡
امین عزیزم معلومع کلی دلت پره حالا شهر ما کوچیکه مثن

اره عزیزم واسه همینه همه جاباماشین میرم یاباهمسرم ک کمتراذیت بشم چن باری حتی درگیرشدم یکیشونم زدم دماغشوشکوندم  

Dunyada olumden baskasi yalan

چن ماه پیش تنها رفته بودم بیرون ظهر بود خیابونا زیاد شلوغ نبودم 

داشتم میرفتم سمت خونه گوشیم نبرده بودم یکی افتاده بود دنبالم از همون اولشم بهش مشکوک بودم مشخص بود زیاد حالش خوب نیس 

مث چی دویدم خودمو انداختم تو ی کوچه ی بطری شیشه ای پیدا کردم گرفتم دستم اومد بکوبونم تو سرش ولی مث اینکه فک کرد خونمون اینجاست بی خیال شد از تو کوچه میانبر زدم رفتم خونمون بخیر گذشت شانس اوردم قلبم داشت میومد تو دهنم 😐

كاش آدم ناراحت شه دلش بگيره گريه كنه ضجه بزنه!ولى نرسه روزى كه مثل يه تيكه سنگ بى ‌تفاوت شه...🚶‍♀️💔