2777
2789
عنوان

پریو.دی

206 بازدید | 25 پست

دردم زیاده (من کلا سه یا چهار روز پریودم) امروز سوممه ولی خونریزی یکم زیاده ینی مث روز اول زیر شکمم درد میکنه چ دلیلی داره دقیقا مث روز اوله

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسطای دوره پریودی همین جوریه یهو خونریزی به اوج میرسه فکر میکنی قراره تموم شه ولی یهو زیاد میشه میگه نه من حالا حالاها هستم😑

https://harfeto.timefriend.net/16789631247222      حرفاتو اینجا بزن بهم😁😉
دستت زیاد تو ‌اب بوده حتما

قبل عیدی من موقع پریودی پتو شستم زیاد کار کردم افتادم سر خونریزی واقعن بخاطر اینا بوده؟،

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
وسطای دوره پریودی همین جوریه یهو خونریزی به اوج میرسه فکر میکنی قراره تموم شه ولی یهو زیاد میشه میگه ...

ارع زد حال بدیه ولی دیشب تا صب یه زره خونریزی داشتم ولی دو ساعته دو دفعه پذ عوض کردم

چرا نمیشه تمومروزای بی تو بودن:)