ycmean مدیر عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 464 عنوان بیاید بگید شغل شوهرتون چیه | مشاهده متن کامل بحث + 7131 بازدید | 166 پست سلاام بچه ها بگید شغل شوهرتون یا خودتون چیه و چقدر درامد دارید 1402/01/31 | 14:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa_mgh عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 520 عزیزم من شرکت کردم بیا باهم بخونیم بانک ملی هم شرکت کردی؟من شرکت کردم ولی با بچه اصلا وقت نمیکنم بخونم پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍
اجین_جیل عضویت: 1392/03/27 تعداد پست: 5295 میشه راهنمایی کنید به نطرتون خوبه آزمون مالیاتی مامور تشخیص مالیات شرکت کنم همه میگن خیلی سخته کار سنگینی هست کلا از اون مدل کارمندیهای بخور بخواب نیست مثلاً من تمام روز مراجع دارم آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
mahsa_mgh عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 520 کار سنگینی هست کلا از اون مدل کارمندیهای بخور بخواب نیست مثلاً من تمام روز مراجع دارم& ... همه همینو میگناز دریافتی راضی هستین؟ پسر خوشگلم خوش اومدی به زندگی من و بابایی😍😍
گنگستر_نی_نی_سایت عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1018 کدوم شرکت سهامش خوبه برای شروع؟ شرکت زیاده باید ببینی چطوره سود و ضررش فقط تو استخراج فلزات درآمدش خوبه 💔🚶🚶
mediaaaa عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 3328 کار سنگینی هست کلا از اون مدل کارمندیهای بخور بخواب نیست مثلاً من تمام روز مراجع دارم& ... عزیزم منم شرکت کردم میشه راهنماییم کنی چی بخونم؟ خدا خیرت بده 💚 الحمدالله کما هو اهله 💚
سردارسکوت_ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 1394 بله امکانش هست ازش سوال کنی واسه آشپزخانه نه متری، ۳×۳ چقد کاشی لازمه؟ اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔
mediaaaa عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 3328 بانک ملی هم شرکت کردی؟ من شرکت کردم ولی با بچه اصلا وقت نمیکنم بخونم نه امور مالیات شرکت کردم 💚 الحمدالله کما هو اهله 💚
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30288 خواهش میکنم واسه کارتوخونه خانوما خیلی خوبه درسته سود میلیاردری ندارع ولی بازم خوبه اره پول بدرد میخوره چقدرچیزا میخوام بخرم نمیتونم شوهرم با وجود کار سختش همش ۱۳ میلیون پولش فقط اسم کارش دهن پرکن واگرنه پولش هیچی کمه خودشم ولخرج من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
گنگستر_نی_نی_سایت عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1018 اره پول بدرد میخوره چقدرچیزا میخوام بخرم نمیتونم شوهرم با وجود کار سختش همش ۱۳ میلیون پولش فقط اسم ک ... آره حتما برو حداقل ماهی تا سه چهارتومن درآمد داری ولی درکل خوبه مراقب ضرر هاشم باش سوالی داشتی از پشتیبانی بپرس 💔🚶🚶
aaaaaaamina عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 776 امکانش هست ازش سوال کنی واسه آشپزخانه نه متری، ۳×۳ چقد کاشی لازمه؟ باشه گلم
اجین_جیل عضویت: 1392/03/27 تعداد پست: 5295 عزیزم منم شرکت کردم میشه راهنماییم کنی چی بخونم؟ خدا خیرت بده عزیزم من ۱۳ سال پیش آزمون دادم منابع تو دفترچه هست من خودم اونسال ارشد داده بودم رتبه ام ۶۸۰ شده بود یعنی میگم خیلیییی آماده بودم که قبول شدم آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
اجین_جیل عضویت: 1392/03/27 تعداد پست: 5295 همه همینو میگن از دریافتی راضی هستین؟ فکر کن ماهی بین ۱۵ تا ۲۰ پایان سال هم پاداش پایان سال بین ۵۰ تا ۱۰۰ آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
mediaaaa عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 3328 عزیزم من ۱۳ سال پیش آزمون دادم منابع تو دفترچه هست من خودم اونسال ارشد داده بودم رتبه ... کتاب بخونم یا بیشتر تست بزنم؟ 💚 الحمدالله کما هو اهله 💚
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 30288 آره حتما برو حداقل ماهی تا سه چهارتومن درآمد داری ولی درکل خوبه مراقب ضرر هاشم باش سوالی داشت ... اهههاااا خوبه بعد ی چیزدیگه من رمز پویا ندارم پیشتبانی کمکم میکنه به نظرت من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم