2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهههاااا خوبه بعد ی چیزدیگه من رمز پویا ندارم پیشتبانی کمکم میکنه به نظرت

نه اینو نمیتونه یا به شوهرت بگو بزنه پول باهم پول بده یکی دیگه برات بزنه 

اگه نمیشه برو بگیر واقعا به درد میخوره

💔🚶🚶
ارشد مدیریت دارم

مالی و صنعتی و حسابرسی جمشید اسکندری رو بخون چون خیلی قشنگ جمع بندی کرده 

باید بدونی مواد آزمون چیه تو دفترچه حتما نوشته به جز این سه تا که خیلی مهمن 

عمومی ها هم خیلی تعیین کننده اند 

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
نه اینو نمیتونه یا به شوهرت بگو بزنه پول باهم پول بده یکی دیگه برات بزنه  اگه نمیشه برو بگیر و ...

ویییی نه اصلاددوست ندارم شوهرم بدونه همش میگه ایناردروغ صدتا حرف دیگه حالا خودم فردامیریم بازار دم عابر بانک خداکنه  رمز بتونم بگیرم والله شوهرم که هیچی ی میلیون میده اونم میره واسه صندوق  قرعه که فقط دستش نیفته شرکت کردم 😅

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مالی و صنعتی و حسابرسی جمشید اسکندری رو بخون چون خیلی قشنگ جمع بندی کرده  باید بدونی مواد آزمو ...

اره عزیزم سری قبل اینارو خوندم ولی سوالات‌متاسفنه خیلی مشکل بود و بیشتری از قسمت حفظیات بود حلیات خیلی کم در حد دو سه تا سوال بود وایه همین پرسیدم فقط تست خوانی و تست زنی بکنم شانسم چقدره

💚 الحمدالله کما هو اهله 💚

بازم ممنون دستت دردنکنه که جوابمو دادی انشاءالله حاجت روابشی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اره عزیزم سری قبل اینارو خوندم ولی سوالات‌متاسفنه خیلی مشکل بود و بیشتری از قسمت حفظیات بود حلیات خی ...

چی بگم والا 

من ۱۳ سال پیش آزمون دادم 

من خیلی خونده بودم حتی زود از سر جلسه بلند شدم ولی قبول شدم 

ولی قبلش ۸ ماه داشتم برا ارشد میخوندم

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
آره حتما برو حداقل ماهی تا سه چهارتومن درآمد داری  ولی درکل خوبه مراقب ضرر هاشم باش سوالی داشت ...

ببخشید من سوال هام زیادشدن فدات فقط نگفتی چی سرچ کنم 🕋الهی دستت به خونه خدابرسه