الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه اینو نمیتونه یا به شوهرت بگو بزنه پول باهم پول بده یکی دیگه برات بزنه اگه نمیشه برو بگیر و ...
ویییی نه اصلاددوست ندارم شوهرم بدونه همش میگه ایناردروغ صدتا حرف دیگه حالا خودم فردامیریم بازار دم عابر بانک خداکنه رمز بتونم بگیرم والله شوهرم که هیچی ی میلیون میده اونم میره واسه صندوق قرعه که فقط دستش نیفته شرکت کردم 😅
من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
مالی و صنعتی و حسابرسی جمشید اسکندری رو بخون چون خیلی قشنگ جمع بندی کرده باید بدونی مواد آزمو ...
اره عزیزم سری قبل اینارو خوندم ولی سوالاتمتاسفنه خیلی مشکل بود و بیشتری از قسمت حفظیات بود حلیات خیلی کم در حد دو سه تا سوال بود وایه همین پرسیدم فقط تست خوانی و تست زنی بکنم شانسم چقدره