2777
2789
عنوان

اگه خونتون تمیز و مرتبه عکس بزارید دلم بسووزه🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمب ترکیده

اتاق کلی کار هست 

خونه مرتبه ولی جارو میخواد

آشپزخونه مرتبه ولی سینک پره ظرفه

فقط زرنگ شدم از صبح  ناهارم آماده رو گازه زرشک پلو

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
همیشه تمیز و مرتبه عکسی ندارم ولی اگر داشتم هم نمیذاشتم چون انگار یه سری از کاربرا بیش از حد حساس هس ...

یعنی چی بیش ازحدحساس هستن ازچه نظرمنظورته

آقایون درخواست ندن وگرنه نی نی یاروتگ میکنم چون جنبه ندارین😒😒
یعنی چی بیش ازحدحساس هستن ازچه نظرمنظورته

فکر میکنن هدف از همه عکس ها صرفا فخرفروشیه!!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من اتاقم خیلی تمیزه فقط قابلامه و ۲ دست لیوان و وسایل خاله بازی و سه دست کفش و یه چمدون با ۲ تا شلو ...

به جای وقت برا تایپ این همه 

الان جمع کرده بودی همه رو😂

خونم داغونه ده روزه بهم ریختس طفلی شوهرم میشوره ظرف ها رو  ولی میزاره روهم روهم متنفرم ازین صحنه الان بزور یکم لباسارو مرتب کردم 

اخه چرابازداری الانا اینجوریه والله قدیما انقدرزحمت میکشیدن چندتا چندتاهم بچه نیاوردن 

هنش سستم همش ضعف دارم بیحالم تهوع دارم دایما گرسنمه تازه هفته هفتم کلا خوابم نمیسه ک این چ مدلشه اخه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
آره خیلی شلختس پامیشه میره باغ دیدی باسروکله ی گلی لباس کلاگل اومدتو🤣🤣

عزیزم شما باغ دارین؟

ما هم تازه یکی گرفتیم باغ میوه

میشه یه عکس بدی از باغ تون اگ داری

فکر میکنن هدف از همه عکس ها صرفا فخرفروشیه!!

اهادرسته عزیزم

منم خونم همیشه مرتبه درصورتی که بچه کوچیکم دارم ولی همیشه تمیزمیکنم وسواسم دارم اخه شایدیه دفعه مهمون اومدیارفتی بیرون ماشین کشتت یکی اومدتوخونه ادم میگه خدانیامرزدت بااین خونت که اینجوری کثیف وبهم ریختس

آقایون درخواست ندن وگرنه نی نی یاروتگ میکنم چون جنبه ندارین😒😒

خانمی که گفتی بارداری شاید ویار بارداری داری آخه منم خونم برق میزنه همه میگن ولی بنظرم خودم نه ...شاید ویار داری ...چندروز پیش بایک خدماتی هماهنگ کردم بیاد تمیز کنه بالام فشار میاد شوهرم نزاشت خودم‌گفت انجام میدم دوتا میز جابجا کرد رفت خوابید بقیه خونه واشپزخونه موند به خودم دوراز جونت ساعت ۹شب جنین خودشو جمع کرد تا ساعت شش صبح سمت راست دیگه ازدرد به سختی نفس می‌کشیدم و...خداروشکر به خیر گذشت ...حماقت منو نکنی واسه شندرغاز خودتو اذیت نکن یک نیروی خدمات خانم بگو بیاد ازساعت هست تا دو میان خونه خوب ومرتب میشه بعد جاهایی که به دلت نشست یک دستمال بکش ...مامشهد هستیم از۲۵۰میدیم تا۴۰۰ بابت نظافت منزل