2777
2789
عنوان

اگه خونتون تمیز و مرتبه عکس بزارید دلم بسووزه🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1346 بازدید | 63 پست
اهادرسته عزیزم منم خونم همیشه مرتبه درصورتی که بچه کوچیکم دارم ولی همیشه تمیزمیکنم وسواسم دارم اخه ...

منظورم از فخرفروشی صرفا در خصوص تمیزی خونه نبود منظورم این بود سریع متهم میشی و میگن که هدفت فقط نشون دادن تمیزی خونت نبود نشون دادن وسایل و خود خونت بود!!

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خانمی که گفتی بارداری شاید ویار بارداری داری آخه منم خونم برق میزنه همه میگن ولی بنظرم خودم نه ...شا ...

فکرخوبیه ولی میدونی ی جوزیه ک خدماتی نمیتون هی میخواد بگه اینو کجا بزارم اونو کجا بزارم منم حرف میزنم تهوعم بیشتر میشه 

گفتم این ریز میزه ها و ظرفهارو جمع کنم بگم یکی بیاد جارو دستمال طی بکشه  

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمونو ک شوهر هنوز تازه داره بازسازی میکنه 

ولی خونه بابام همیشه تمیزه اونم به لطف وجود خودم اگه نه که شتر با بارش توش گم میشه 😂🤣

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
تمیز نیس😐 منم از وقتی حامله شدم دیگ نتونستم قشنگ تمیز کنم خونه رو  همش بیحال بودم الانم ک بچ ...

پس ینی ادااامه داره این ماجرا🥲تازه من دوقلو تو راه دارم،خدا ب دادم برسه

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
پس ینی ادااامه داره این ماجرا🥲تازه من دوقلو تو راه دارم،خدا ب دادم برسه

چند وقتته عزیزم؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
چرا؟به چی حساسن؟

پست های بعدیم رو بخونید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خونه امو امروز تمیزو مرتب کردم ع‌کس بزارم شناسایی میشم  شما بارداری  وقتی شوهرت اومد خون ...

تمیز میکنه ولی نه در اون حد که خودم همیشه مرتب میکردم

اصن تمیز کردنش به چشم نمیاد😂

میتونم از اتاقم عکس بزارم به جای اینکه دلت بسوزه روحیه بگیری 😂چون هیچ جا مثل اتاق من فکر نکنم انقدر ...

عزیزممم💖چه خووب انرژی دادی بهم