2777
2789

از وقتی حامله شدم اصلا حوصله ندارم و خونم همیشه کثیف و بهم ریختس🥲

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

سرکارم 

همسرم قرار بود تمیز کنه 

ایشالا که خونه رو تمیز کرده و برم خوشحال بشم😂

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه تمیز و مرتبه عکسی ندارم ولی اگر داشتم هم نمیذاشتم چون انگار یه سری از کاربرا بیش از حد حساس هستن 🥴

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من اتاقم خیلی تمیزه

فقط قابلامه و ۲ دست لیوان و وسایل خاله بازی و سه دست کفش و یه چمدون با ۲ تا شلوار و یه عروسک بیبی بورن و یه پتو افتاده

فقط

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم

میتونم از اتاقم عکس بزارم به جای اینکه دلت بسوزه روحیه بگیری 😂چون هیچ جا مثل اتاق من فکر نکنم انقدر کثیف باشه 

بعدشم عزیزم شما الان ی نینی ناز داخل شکمت داری دغدغه ات که نباید این چیزا باشه باید تمرکزتو بزاری روی بچه ات و بهش محبت کنی از همین الان 

#انسانیت