2777
2789

منم اتجام دادم چون از ظاهر دندونام ناراضی بودم

اما بنظرم اگ مشکل خاصی نداره انجام نده 

اگ خیلییی اذیتی و خابو خوراکو ازت گرفته انجام بده

هر ۵ ۶ سال باید از اول کامپوزیت کنب

هر ۶ ماه باید پول بدی برا پالیش

اگ دندونات تراش بخوره تا اخر عمر هی باید کامپوزیتاتو تمدید کنی

بعد از هر چیزی ک میخوری بلافاصله نخ دندون و مسواک باید بزنی..واقن سخته

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدام که مسواک میزنم 

این مسواک زدن فرق داره..هرچیزی ک میخوری بلافاصله باید نخ دندون و مسواک بزنی

مدام مسواک باید دستت باشه

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
چطور قیدشو بزنی؟ دندون ک سرجاشه سالمه

اول اینکه برای اینکه کامپوزیت باند بشه به دندون سطح دندون باید تراش بخوره

دوم اینکه چون یچیز اضافی میاد روی دندون اگر بهداششتون پایین باشه دندون از زیر دچار پوسیدگی میشه و متوجه هم نمیشید 

بو میگیره و مواد غذایی از کامپوزیت رد میشه بین دندون و مواد گیرمیکنه و دندون زودتر میپوسه مرتب باید مسواک و نخ بکشی بعدم دیگ گاز زدن و تخمه شکستن نداریم چون لب پر میشه

لمینیت کنی راحت تری

بو میگیره و مواد غذایی از کامپوزیت رد میشه بین دندون و مواد گیرمیکنه و دندون زودتر میپوسه مرتب باید ...

لمینت چطوریه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
پس چرا خانما میگن  ۱۵میلیون😳😭

وا اخه درمانگاهم مگه کامپوزیت میکنن اگرم بکنن خیلی بد میشه بنظرم شماک میخاید پول بدید جای خوب برید شبیه ادامس شیک نشه دندوناتون

برید پیش ی دکتر خوب کلینیک و مطب شخصی

بهترین برند کامپوزیت ips امریکاس ک الان فک کنم دیگ از واحدی ۱و خورره ای شروع شه که همون ۸ تا دندونم ۱۰/۱۲تومن میشه

مسخره ترین و بدرد نخور ترینشم کامپوزیت ژاپنیه

سارمکووسوییس نسبتا خوبه اون از امریکایی ارزون تره