الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا؟ پسرم قرص خورده بود برده بودم بیمارستان میخواستن معده رو شست و شو بدن شلنگ انداخت تو بینی بچه عوق زد آورد بالا دیگه تموم شد رکتر گف کافیه . بعدم ممکنه جذب معده شه باید زودتر خارج شه از بدن
اره منم ابجیم هی میآورد بالا حالش خوب نبود میگفت جینگیل خوردم🤣🤣🤣منظورش،جرمگیر بود
الهی دورش بگردم ببوسش حتما عزیزم😃
چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :)
چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :)