13211 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 465 عنوان بچها قیمت دقیق و مطمئن پژو پارس سال چنده 78 بازدید | 3 پست آخه بعضیا میگن ۲۳۷ میلیون ولی شوهرم به گروه کافینت وصله میگه تو گروه گذاشته ک پژو پارس سال قیمتش ۲۵۷۷۰۰ میلیونه جریان این ۲۵۷۷۰۰ از چیه واقعا درسته 1402/01/31 | 11:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 ۲۳۷ بدون مالیات ، +۹٪ مالیات که صددرصد میشه ، میشه ۲۵۸.اگه هزینه پلاک گذاری و حمل ونقل و... جدا نگیرن کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
13211 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/13 تعداد پست: 465 ۲۳۷ بدون مالیات ، +۹٪ مالیات که صددرصد میشه ، میشه ۲۵۸. اگه هزینه پلاک گذاری و حمل ونقل و... جدا نگ ... مگ این مالیات ۹ درصد ۱۵ میلیونه ک روش گزاشتن شاید همه رو حساب کرده
narges77z عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 مگ این مالیات ۹ درصد ۱۵ میلیونه ک روش گزاشتن شاید همه رو حساب کرده ۲۳۷ + ۹٪ کن میشه ۲۵۸احتمال زیاد هم همین قیمت باشهبعضیا شایعه کردن چیزای دیگم هست ، واسه ما که پارسال گرفتیم ماشین صفر نبود این چیزا ، فقط واسه بیمه یه چیزی اضافه گرفتن کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘