2777
2789
عنوان

ب نظرتون توقع زیادی دارم از شوهرم

743 بازدید | 28 پست

از صبح بدون صبحانه میره سرکار ساعت ۳ میاد برا ناهار منم ماه اخر بارداری هستم ازش انتظار دارم حداقل تو انداختن سفره برا دل خوشی هم ک شده کمک کنه ولی اصلا کمک نمیکنه حتی موقع هایی ک سرکارهم نمیره همینجوره شما شوهراتون کمک میکنه بهتون؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداش بزن بگو بیا سفره ببر پهن کن .بعد ای ظرف غذا ببر ...

من تو آشپز خونه فقط غذا میکشم باقیش همسرم و پسرم انجام میدن..سفره هم خودشون جمع میکنن

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑

خدایا چرا بعضیا انقدر شانس دارن الان جاری من حامله اس رفته بودیم خونشون پانشد چایی بیاره قشنگ برادر شوهرم چایی آورد میوه جاریم هم فقد میتقید

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

شوهر من تا ماه نهم می ایستادم پای گاز و غذا می پختم! شوهرم عین خیالش نبود! 

بعد خواهرش ۶ ماه باردار بود یه گوشه فقط می نشست مادرش چای آورد شوهرم به خواهرش گفت صبر کن من برات چای برمی دارم اذیت نشی! 

یا ارحم الراحمین

ازش کار بکش بعضی مردا باید بگی تا یه گاری بکنن.نمونش شوهر خودم.

تا نگم اینو بیار اونو ببر،از جاش بلند نمیشه.

بعدشم ک میگم آخ کمرم !میگه خب چرانگفتی کمکت کنم!!! من همش باید بگم....

شاید شوهر تو هم همینجوری باشه

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من با اینکه باردار هم نیستم باهام همراهی می‌کنه حالا یا پیشنهاد کمک میده یا خودم ازش می‌خوام.

شما هم ازش بخواه 

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.