2777
2789
عنوان

ب نظرتون توقع زیادی دارم از شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 28 پست
من زیاد خم و راست بشم اذیت میشم شوهرم در حد سفره انداختن و جمع کردن و جارو زدن خونه و پتو شستن و این ...

چیز دیگه ای هم موند😂؟

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی مجردی بهش مسئولیت میدادن؟۹۰ درصد برمیگرده به اون موضوع بقیشم برمیگرده به اینکه از ابتدای زندگی ازش شاید کمک نخواستین که البته قلق داره وارد گود کردنش

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
بهش میگم ولی گوش نمیده حتی خریدهای خونه خرید نون هم انداخته گردن من

پسس بنظرم بیخیالش باش نباشی فقط‌خودت اذیت میشی

خواهر منم همه ی زحمت زندگی رو دوش‌خودشه تازه شاغلم هس شوهرش عاشق کارشه و نمیتونه برای زندگیش زیاد وقت بذاره

لطفا واسه نی نی تو دلیم دعا کنین❤️ خدایا حاجت دل هرکی امضامو میخونه رو روا کن ❤️

خودتو اذیت نکن.فکر نکنم درست بشن

ظاهرا مادرش یادش نداده.

پسرایی که تو خونه پدرشون کمک کردن رو یاد گرفتن به زنشونم کمک میکنن ولی اونایی که فقط خوردن و خوابیدن ووسرکار رفتن و از کار خونه هیچی نمیدونن تا اخر عمر درست بشو نیستن 

تقیدن یعنی چجوری 

عزیزم منظورم اینه که میخوره😂😂😂😂تقیدن یعنی فقد خوردن و خوابیدن و حال کردن🙁مثلن نشنیدی میگن طرف فقد میتِقِه

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

سه روز چهار روز هیچ کاری نکن. هر وقت اومد روی تخت باش بگو احساس فشار و درد دارم. بعد هم بهش بگو گرسنه هستم. البته خودت رو گرسنه نگه ندار. بگذار بفهمه که نمی تونی ....
براش بنویس با مهربونی.. بگو من مسیولیت به این بزرگی رو برداشتم.الان اگر کمک نکنی دلسرد می شم. قلبم می شکنه. تازه بچه میاد بایدبیشتر مشارکت کنی ماه های اول.

پدرشوهر من که حتی پیچ هم عوض نمیکنه سرویس کولر هم مادرشوهرم انجام میده فکن شوهر من چی یاد گرفته .

سخت بود ده سال طول کشید تا کم کم  یاد گرفت 

بارداری اولم  که  زهر مارم کرد کمک که نمی کرد می گفت چرا خونه مامانم میری ظرف نمیشوری فلان کار نمی کنی .

اونا هم پر جمعیت  این نیست که بگی دوتا بشقاب بشوری تمام .

یا مثلا من بارداری دومم بود  خواهرشوهرم تازه زایمان کرده بود  بچه بزرگه اونو باید میبردیم پارک و .... که  به خواهر جدیدش حسودی نکنه و دلش نگیره  منکه حلال نمی کنم 

چون دختر من اون موقع ۳ سالش بود میدید باباش  دختر عمه شو میبره پارک اینم دلش می خواست بره  از طرفیم وابستگی به من داشت من مجبور بودم همراهی کنم 

و ....

اما کم کم  بهتر شد و فهمید  خانواده عزیز اما پاش بی افته فکر منفعت  شخصی خودشونن و این همسر هست که بخاطر زندگی و فرزند مشترک همراه  و غمخوار همیشگیشه

الهم عجل الولیک الفرج

فقط خواهرم بخاطر خودت و فرزند تو راهت نه شوهرت نه زتدگیت رو با کسی مقایسه نکن .

فقط تلاش کن  قلق شوهرت رو یاد بگیری و با صبر و حوصله و گذر زمان بهش همسر داری رو یاد بدی .

الهم عجل الولیک الفرج
الهی 😂😂😂 بمونید واسه هم

فدات گلم گاهی جو‌میگیرش مهربونم میشه وگرنه خیلی بد اخلاق و آدمی هست که به ترک دیوار هم گیر میده دعوا راه میندازه 🥴

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»