2777
2789
اخه من هر چی به همسرم میگم منطقیش اینه که پول رو برداشت نکنی .میگه نه سازمان صمت گفته میتونی پول رو ...

بنظر منم برداشت نکنین بهتره 

اینا هرروز یه چی جدید میگن 

فردا میان‌میگن اونایی که برداشت کردن به منزله انصراف بوده

دوباره برو تو سایت زمانشونو اوردن جلو  ما هم پاییز 403بود شده زمستان 402 اگ برا شما هم تغیر ک ...

عزیزم میگم شما پژو پارس بودین که زمان تحویل جلو افتاده ؟ 

آخه من ۲۰۷ ثبت نام کردم روی همون تاریخ قبلی خودشه😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله باید بریزید ب حساب ایران خودرو بعد اومدن پیامک...البته اگ ماشین مدنظرتون تو شرکت ایران خودروعه

یعنی الان صد تومن رو برداشت کنیم بعد که پیامک اومد کل مبلغ رو به حساب ایران خودرو واریز کنیم ؟؟؟؟؟؟؟ 

من هنوز این قسمت برام شفاف سازی نشده ....هیچکس هم برام کامل توضیح نمیده .تو سایتا هم آدم نمیدونه بالاخره چیکار باید بکنه .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اخه من هر چی به همسرم میگم منطقیش اینه که پول رو برداشت نکنی .میگه نه سازمان صمت گفته میتونی پول رو ...

همسرتون درست میگن اگه موعد تحویلتون نیمه دوم سال ببعده میتونید برداشت کنید ۴ ماه قبل از تحوبل دعوتنامه میفرستن و باید ۵۰ درصد پرداخت کنید و مابقی موقع تحویل

دوباره برو تو سایت زمانشونو اوردن جلو  ما هم پاییز 403بود شده زمستان 402 اگ برا شما هم تغیر ک ...

الهی بگردم، ان شاء الله که به خواسته دلت برسی عزیزم، من رفتم ولی متأسفانه همون پاییز 403 بود، هر چی قسمت باشه 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼