دوستانی که اطلاعات دارند لطفا پاسخگو باشند که : ماکه موعد تحویلمون پائیز امسال هست و قصدی هم ...
بله باید بریزید ب حساب ایران خودرو بعد اومدن پیامک...البته اگ ماشین مدنظرتون تو شرکت ایران خودروعه
قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر وکیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
اگ برداری پس چجوری میخای ماشین بخری اون پیش قسط ماشینه
اخه من هر چی به همسرم میگم منطقیش اینه که پول رو برداشت نکنی .میگه نه سازمان صمت گفته میتونی پول رو برداری .....میترسم برداره همین شانس هم از دست بره ....
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
نه تا چند روز دیگه پیام میاد، برای هیچ کس هنوز پیام نیومده، تازه پریشب اعلام کردن
اومده عزیزم برای چن نفر توهمین سایت دیشب پیام اومده تو تاپیک اخرم هس شاتش
قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر وکیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
اگ برداری پس چجوری میخای ماشین بخری اون پیش قسط ماشینه
ن عززیززززم پیش قسط نییییس