2777
2789
تجربمو گفتم

عزیزم کدوم کارا ....هرزمان انگشت اتهام بسمت کسی میگیرید بگید چی شده تا کامل شفاف سازی بشه بجای توهین

والا هستند  بلوچایی که بیان بگن اونجا چه کارایی باهاشون میشه

بلوچ باشی بچت و ببری یه مرکز بهداشت رفتارشون بسیار متفاوت با فرد غیر بلوچه حالا این یه مثال ساده بود من دیدم برای زدن یک واکسن ساده دست بچه رو ضد عفونی نکرد اما خانمی که قبل ازون بچه واکسن زدن با چه احنرامی برخورد کردن 

شما بلوچ باشی بری مراکز درمانی از رفتار منشیش گرفته تا پزشکش باشما متفاوتر تا غیر بلوچه 

حالا کاری به جاهای دیگه ندارم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خصوصیات خوبشونم بگم خیلی خانواده دوست هستن خیلی واسه زن و بچه هاشون خرج میکنن لباسهای چند میلیونی میگیرن خیلی طلا میگیرن واسه همسراشون

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️
شاید آرع

اینجا ب جواب خاصی نمیرسی 

بهتره ی مدت خودت زیر نظر بگیریش ببینی رفتارو عقایدش چطوره 

رفتارشون با زنا چطوره 

چون خیلی از اخلاقا معمولا بعد ازدواج نمایان میشه و آدم کلی پشیمون میشه 

ولی درمورد بلوچ و سیستانی منم شنیدم خیلی تعصبین 

بهتره عقلانی در این باره رفتار کنی تا احساسی

ما که از این خزعبلات ندیدم پسره خواسته یه چرتی بگه

نمیدونم ولی دوستم برا تولدش لباس باز پوشیده بود انقد همین پسره اذیتش میکرد وسط تولدش پیش ما اومد میخواست بزنه زیر گریه دیگه

خانواده هاشونم درجریان بودن دختره فارس بود پسره بلوچ اصلا عقاید سازنده ای ندارن اخرم تمومش کردن

نه منظورم اینکه این رسم قدیمی شده  اونموقع میگن بعضی خانما خودشون میرفتن خواستگاری برا شوهرشون ...

خواهر من خودم زاهدانم دیدم که میگم ولی اونا به رضایت زن کاری ندارن قایمکی میرن ازدواج میکنن

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️

مردمشون خیانتکارنیستن اکثر بیشترشون همه رو مثل خواهر اشون نگاه میکنم بازم میگم بعدهمجاداریم  دیگه اصلا دوست ندارن زناشون توی مکان‌های شلوغ باشن کلا رفتارشون مثل فارسهاست فقط به زناشون زیاد در حجاب گیر میدن بروبلوچستا اکه یک زن بدون چادری دیدی بعد باخود ت میگی ای باباواقعا حجاب اینا دارن حتی بچه های کچل شون چادری هستن منم بااین چیزا شکن کنار آمدم وخیلی خوشحالم 

نمیدونم ولی دوستم برا تولدش لباس باز پوشیده بود انقد همین پسره اذیتش میکرد وسط تولدش پیش ما اومد میخ ...

اهان پسره بلوچ بوده مردای ایرانی کلا تعصبین ولی این واسه بلوچا بیشتره فک کن طرف چهارتا زن گرفته کلی کنیز و اینا دارع بعد میگه زن نباید به موز و خیار دست بزنه حرامه...  

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
شما خودتون بلوچی بعد میگین که بلوچا بدن؟

دلیل بدی بلوچها رو بگو ، ک اینهمه ب چشمت بد اومدن ک تایپیک زدی

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
اهان پسره بلوچ بوده مردای ایرانی کلا تعصبین ولی این واسه بلوچا بیشتره فک کن طرف چهارتا زن گرفته کلی ...

اینو دیگ ع کجا در اوردید😂

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
اینو دیگ ع کجا در اوردید😂

درنیاوردم گلم نظر مولوی عبدالحمیده یه سرچ تو گوگل بزن 

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
روت غیرت دارن  پولدارن نفوذ دارن . البته پسره اگ از طایفه بزرگی باشه هاااا. ولی بیشترشون مع ...

معتادیشون میگی، اینک نصف دکتر و مهندسا و فروشنده های همین ایرانتون بلوچن رو نمیگی؟ بلوچ ها با اینک خانومهاشون کار نمیکنند ولی جز پولدارترینهان ، حتی لباسهاشون ذو برای یک ثانیه نمیتونید پرو کنید...

درنیاوردم گلم نظر مولوی عبدالحمیده یه سرچ تو گوگل بزن 

توام مجدد چک کن اخه گفتن این فتوای وهاب عربستانه ، نه بلوچِ ایران

معتادیشون میگی، اینک نصف دکتر و مهندسا و فروشنده های همین ایرانتون بلوچن رو نمیگی؟ بلوچ ها با اینک خ ...

عزمزم من خودم بلوچم ولی همه اینایی ک میگیو از حفظم😐

خودمم لباس بلوچی دارم.اوکی؟

ولی اسی میخاد ازدواج کنه و باید همه چیو بدونه چون از ی قوم دیگس.

ندرون پتی چمانت. 

م‍‌ث‍‌ل اون #م‍‌ت‍‌رس‍‌ک‍‌ی ک‍‌ه ت‍‌ا اب‍‌د #د‌س‍‌ت‍‌اش ب‍‌ازه ام‍‌ا ک‍‌س‍‌ی #ب‍‌غ‍‌ل‍‌ش ن‍‌م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه🚶🏼‍♂️ ️