2777
2789
عنوان

نظر من اشتباهه یا شوهرم؟

717 بازدید | 87 پست

خانما من دو ماهه زایمان کردم، زایمان دومم بود

تو بارداریم استراحت بودم و نشد برم شهرمون خونه ی مامانم

نه تولدش بهش چیزی دادم نه روز مادر، نه برا عید نوروز.

برا زایمانمم ۶ روز مامانم اومد خونمون، ۱۰ روز هم من رفتم اونجا

کلا خیلی به مامانم زحمت دادم

حالا تو این مدت هدیه های مادرشوهرم چون تو شهر خودمونه سر جاش بوده، ۳۵۰ برا روز مادر و ۳۰۰ هم عیدی بهش دادیم

الان من به شوهرم گفتم بخاطر زحمتایی که مامانم برام کشیده و یه انگشتر طلا هم هدیه ی زایمان بهم داده، یه کارت هدیه ی ۲ تومنی بگیر، بهش بدم

وضع مالیمون هم بد نیست

اما شوهرم کارت هدیه رو گرفته ولی از ته دل راضی نیست

با اینکه خودم درآمد دارم ولی پولای هر دومون تو یه کارت میره به دلایلی

میگه تو قدر پولو نمیدونی و فکر میکنی باید به مامانت پول بدی که زحماتش جبران بشه در صورتی که همه ی مامانا واسه دختراشون این کارا رو میکنن

خلاصه اعصابمو خراب کرده این چند روز و واقعا ناراحتم ازش

اختیار پول خودمم ندارم همش میگه توقدر پولو نمیدونی

بهش چی بگم؟ حق من نیست تو این زندگی یه هدیه با دل خوش به مامانم بدم؟

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر اعصابم خرد شد

واقعا بعضی دامادا خیلی پررو تشریف دارن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
همه اینارو به جای تاپیک زدن با سزنش میگفتی بهش 

میگم بابا، همش میگه تو قدر پولو نمیدونی

از این جمله متنفرم

نمیدونم چی جوابشو بدم

میگه تو دیگه با این پول کل زحمتای مامانتو جبران میکنی

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

کارت درامد خودتو جدا کن از این به بعد بدون منت با پول حاصل درامدت برا مادرت کادو بگیر .. عه راستی از طرف من به همسرت بگو قدرنشناس نباشه به مادرتم بگو زیاد خوبی نکنه از نگاه همسرت انگار شده وظیفش

من بودم با پشت دست میزدم دهنش کاملا حق با توئه..میخواس بهش بگی پس برای مامانت چرا کادو عیدی دادیم اکه مامانا وظیفشونه..تازه تو پول خودتم هست😩

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)

بگو حداقل مادر من زحمتی برام‌میکشه جبران میکنم مادر شما زحمت نکشیده جبران میکنی براش.بگو قلبتو بزرگ‌کن یکم نمک شناس باش.با پول زحمتاشون جبران نمیشه ولی یه هدیست 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷