2777
2789

آپلود کردم الان میزارم

کسی میتونه معنی شو پیدا کنه برام؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید از بابابزرگم بپرسم که خوابه فردا میپرسم ازش ۶ سال چین بوده و کامل بلده هم ژاپنی🥲🥲🥲

هعی چی میشد منم اون موقع به دنیا اومده بودم با هم میرفتیم

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

ببین اپلیکیشن لنز میتونه برات  ترجمه کنه 

یه کاربری هم هست شوهرش ژاپنیه خودشم آموزش میده، اسمشو یادم رفته حیف

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

باید از بابابزرگم بپرسم که خوابه فردا میپرسم ازش ۶ سال چین بوده و کامل بلده🥲🥲🥲 هعی چی میشد منم ا ...

بپرس منم تگ کن

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم
باید از بابابزرگم بپرسم که خوابه فردا میپرسم ازش ۶ سال چین بوده و کامل بلده🥲🥲🥲 هعی چی میشد منم ا ...

میپرسی ازش؟

مرسیی

کاش منم بودم با هم میرفتیم

بپرس منم تگ کن

باشه عزیزم😁❤

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

نوشته جون جون جون

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

گوگل ترنسلیت دانلود کن 

زبان ژاپنی دانلود کن 

عکستو  لود کن ترجمه میکنه 

به همین راحتی 

خواستم برات انجامش بدم دیدم عکسو‌پاک‌کردی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میپرسی ازش؟ مرسیی کاش منم بودم با هم میرفتیم

آره حتما 

خواهش میکنم 

😂

بهش میگم چین چطور بود میگفت عجیب عالی بود استخر مختلط و ...😂

گفتم بذار به مامانبزرگ بگم گفت همه رو میدونه زور الکی نزن🥲

گوگل ترنسلیت دانلود کن  زبان ژاپنی دانلود کن  عکستو  لود کن ترجمه میکنه  به ه ...

لطف میکنی ، من سر در نمیارم