2777
2789
عنوان

از اصفهان کسی هست بیاد لطفااا درمورد ازدواج سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 65 پست
ملکشهر

اصفهان توبه 

اصلا کلاهت هم افتاد برنگرد دو پا داری دوپا دیگه قرض کن فرار کن 

همه جا خوب و بد داره 

ولی ما هرچی اصفهانی دیدیم طرف پشیمون بود 

این نظر منه که اصفهانی ها فقط با اصفهانی ها باید بپرن

میشه دعا کنی به خواسته دلم برسم  ؟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهان توبه  اصلا کلاهت هم افتاد برنگرد دو پا داری دوپا دیگه قرض کن فرار کن  همه جا خوب ...

🤣🤣🤣

خودشم اصفهانیه

کلن بنظر من همه باید با همشهری خودشون ازدواج کنن

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
من ولی عاشق شهر اصفهانم  احساس میکنم مردماش خیلی بااحساسن تو خونه های قدیمی زندگی میکنن توظروف ...

الهی 🥺

قلبم پر از شعف شد از این همه احساس 💕

بر خلاف کاربر بالاتر تو حس خوبی دادی 🥀

قدیمیا بله اینطور که شما میگی بودن 

اصفهان توبه  اصلا کلاهت هم افتاد برنگرد دو پا داری دوپا دیگه قرض کن فرار کن  همه جا خوب ...

اره عزیزم همه جا خوب و بد داره اصفهانی هایی ک اطراف اصفهانن خوبن ما خودمون اصالتا بختیاری هستیم ولی متولد شده و بزرگ شده اصفهانیم آدمایی ک اصفهانن همه شون اصفهانی نیستن هرکی از یه قوم منم کلی گفتم توی اصفهان کسی مورد سراغ داره یا نه

الکی تو خرج نداز خوددا اباجی، بسپاریش دسی من یه آقای خسیس آب لا دس نچکون تحویلد میدم تضمینی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️