2777
2789
عنوان

مهمانی منزل جاری

671 بازدید | 21 پست

یهو نصف شبی یاد مهمونی افتادم منزل جاریم.بعد از دوسال عید دعوت کرد رفتیم خونشون هنگ کردم از کثیفی خونش. درسته به من ربطی ندارد ولی خوب یادش افتادم یهو😁

تازه عروس نیست ۱۵ ساله ازدواج کرده فرش خونش انگار گل مالیده بودن.دستشویی جرم گرفته.اناق بچش خواستم لباس بزارم رو دسته صندلی آنقدر خاک بود لباسم خاکی شد . خوب لعنتی یه دستمال بکش خونت وقتی مهمون دعوت میکنی🥴

از این فامیل های سمی دارین؟

طفلی جاریت نمیدونست مهمون دعوت کرده یا مامور بهداشت

خدا لعنت کنه آدمه خیانت کارو هیچ جوره قابل هضم نیست برام حتی اگه زن یا شوهرت یه روز به مرگشونم باشه از مریضی  نباید خیانت کنی جدا شو بعد هر غلطی دلت خواست بکن                          حالم بده چشام گریونه دلم پراز غصه است دلم درد داره به کی بگم  یه فردیم ۱۰ سال از بهترین روزای زندگیمو با پیر زن و پیرمرد زندگی کردم با من از خوشی های زندگی حرف نزن ۲۷ سالمه ولی ببینیم انگار یه زنه ۶۷ ساله افسردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طفلی جاریت نمیدونست مهمون دعوت کرده یا مامور بهداشت

مامور بهداشت چیه خوب آخه وقتی از چندروز قبل مهمون دعوت میکنی اونم بعد دوسال یعنی یه گردگیری کردن آنقدر سخته؟ اصلا یه سری اصول و آداب داره مهمون داری دیگه.سرزده که نرفته بودیم

هیچی نگو که تو موقعیتش قرار می گیری 

همین قضاوت در موردت میشه مهم روی گشاده ی صاحب خونس 

یه دوست دارم مثل من سه تا بچه داره هر هفته خونش جلسس وضعیت خونش همینه و من به بی ریا بودنش غبطه  می خورم 

افسردس لابد

نه بابا انقد فعال و پر انرژی کلی هم ادعا داره توی تمیزی و زرنگی. خدایی دوسش دارم ولی این سیستمش و درک نمیکنم.مهمون نشسته تازه وسایل پذیرایی داره آماده می‌کنه.لیوان میخواست بچینه سر سفره همه خاک گرفته🙄