منوبارون مدیر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13574 عنوان خانمای مقیدومذهبی میشه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 171 پست دوس دارم ناخن بکارم اما دودلم واسه غسل واینا.اصلا توی قران درمورد موانع وضو چیزی گفته شده؟کاری به احادیث ندارم. آیتالله صانعی توی نت دیدم گفتن جایز هس کاشت ناخن شما چیزی میدونین؟ آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚 1402/01/30 | 23:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 32117 حالا به خدا میگیم یه پیامبر جدید برای شما مبعوث کنه که بهتون بگه وضو و غسل با کاشت مشکل داره ... اگه بیاد و ثابت کنه که از طرف خداست واقعا میپذیرم
khanomeaghamam عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 4587 حرم کجا؟شماره داری بده ممنون میشم 05132020 هرسال نااگاهانه از سالروز مرگ خود عبور میکنیم....
کشک_بادمجان عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 1536 راستش قران رو تا حالا معنیشو نخوندم وفک میکردم درمورد نماز واینا گفته الان اینحا دوستان میگن که حتی ... پس دیگه نماز نخون چون تو قرآن نگفته هر نمازی رو چند رکعت بخونید و چه ذکرهایی بگید.
منوبارون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13574 تو قرآن اسم غسل کردن اومده اسم وضو گرفتن و نماز خوندن اومده اما درباره ی کیفیتش یعنی نماز چند رکعت ... احادیث پیامبر توی چه کتابی هس همش؟ آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
سیدمصطفی عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1277 دیگه همه میدونیم هدف و فلسفه غسل و وضو چیه و منظور از مانع چیه به همین خاطر بود امام جعفر صادق علیه سلام بیشتر عمرشونو صرف تربیت شاگرد کردند در واقع همون عالم امروز....متخصص دین سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
حمسی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1351 آیت الله صانعی که چندین سال پیش فوت شدن مطمئنیم راجع به کاشت ناخن اینو گفتن یا از جایی شنیدین؟
منوبارون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13574 پس دیگه نماز نخون چون تو قرآن نگفته هر نمازی رو چند رکعت بخونید و چه ذکرهایی بگید. اتفاقا الان شک اینم افتاد به دلم😮😂 آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
هوایصبح عضویت: 1399/09/28 تعداد پست: 2288 اعتقاد من این نیست حقیقتش من معتقدم هرکس در حد فهم و نیاز خودش میتونه اطلاعاتی ک لازم داره از قران ب ... بله درسته. قران در عین حال خیلی ساده و قابل فهمه. اما واقعا خیلی جاها تفاسیری هم لازم داره علاوه بر معنای ظاهری.
منوبارون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13574 آیت الله صانعی که چندین سال پیش فوت شدن مطمئنیم راجع به کاشت ناخن اینو گفتن یا از جایی شنیدین؟ همین دیگه دوست عزیز من به صحبتای هیچکدوم از مراجع مطمعن نیستم براهمین میگم اصلی ترین سند قرانه...توی گوگل دیدم درست یا غلطش رو نمیدونم اصلا آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
سیدمصطفی عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1277 احادیث پیامبر توی چه کتابی هس همش؟ نه عزیزم تو یه کتاب نیست همشبزن اینترنت اسمشون هست سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
منوبارون مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13574 نه عزیزم تو یه کتاب نیست همش بزن اینترنت اسمشون هست اینجوری که نمیشه خب اگه یه کتاب مخصوص بود باز قابلیت دستکاریش شاید کمتر بود...بهرحال ممنون عزیزم که وقت گذاشتی😘 آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
سیدمصطفی عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 1277 همین دیگه دوست عزیز من به صحبتای هیچکدوم از مراجع مطمعن نیستم براهمین میگم اصلی ترین سند قرانه...توی ... شما حتی اگه به مراجع مطمئن نیستی شرط عقل اینه احتیاط کنی چون حتی اگر شک داشته باشی احتیاط اینه که ناخن نکاری سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
کشک_بادمجان عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 1536 اتفاقا الان شک اینم افتاد به دلم😮😂 من نمیفهمم این که میگین فقط قرآنو قبول داریم یعنی چی؟شما یا مسلمان هستی یا نیستی،اگر مسلمان هستی باید هم قرآن رو قبول داشته باشی هم روایات رو،پیامبر گفته من قرآن و عترتم رو برای شما به جا میذارم
حمسی عضویت: 1399/11/30 تعداد پست: 1351 عزيزم من فردا فقط بهم مرخصي دادن برم برا طب كار ازمايشات رو انجام بدم از ده ساعت قبل هيچي نبايد بخو ... اگر منظورتون بخاطر آزمایشه روزه تون صحیحه
کشک_بادمجان عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 1536 اینجوری که نمیشه خب اگه یه کتاب مخصوص بود باز قابلیت دستکاریش شاید کمتر بود...بهرحال ممنون عزیزم که ... حالا میشه بگی از کجا مطمئن هستی که قرآن دستکاری نشده؟