2777
2789
عنوان

خانمای مقیدومذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 171 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو قرآن اسم غسل کردن اومده اسم وضو گرفتن و نماز خوندن اومده اما درباره ی کیفیتش یعنی نماز چند رکعت ...

احادیث پیامبر توی چه کتابی هس همش؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
دیگه همه میدونیم هدف و فلسفه غسل و وضو چیه و منظور از مانع چیه

به همین خاطر بود امام جعفر صادق علیه سلام بیشتر عمرشونو صرف تربیت شاگرد کردند در واقع همون عالم امروز....

متخصص دین 

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
پس دیگه نماز نخون چون تو قرآن نگفته هر نمازی رو چند رکعت بخونید و چه ذکرهایی بگید.

اتفاقا الان شک اینم افتاد به دلم😮😂

اعتقاد من این نیست حقیقتش من معتقدم هرکس در حد فهم و نیاز خودش میتونه اطلاعاتی ک لازم داره از قران ب ...

بله درسته. قران در عین حال خیلی ساده و قابل فهمه. اما واقعا خیلی جاها تفاسیری هم لازم داره علاوه بر معنای ظاهری. 

آیت الله صانعی که چندین سال پیش فوت شدن مطمئنیم راجع به کاشت ناخن اینو گفتن یا از جایی شنیدین؟ 

همین دیگه دوست عزیز من به صحبتای هیچکدوم از مراجع مطمعن نیستم براهمین میگم اصلی ترین سند قرانه...توی گوگل دیدم درست یا غلطش رو نمیدونم اصلا

نه عزیزم تو یه کتاب نیست همش بزن اینترنت اسمشون هست

اینجوری که نمیشه خب اگه یه کتاب مخصوص بود باز قابلیت دستکاریش شاید کمتر بود...بهرحال ممنون عزیزم که وقت گذاشتی😘

همین دیگه دوست عزیز من به صحبتای هیچکدوم از مراجع مطمعن نیستم براهمین میگم اصلی ترین سند قرانه...توی ...

شما حتی اگه به مراجع مطمئن نیستی شرط عقل اینه احتیاط کنی چون حتی اگر شک داشته باشی احتیاط اینه که ناخن نکاری

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
اتفاقا الان شک اینم افتاد به دلم😮😂

من نمی‌فهمم این که میگین فقط قرآنو قبول داریم یعنی چی؟

شما یا مسلمان هستی یا نیستی،اگر مسلمان هستی باید هم قرآن رو قبول داشته باشی هم روایات رو،پیامبر گفته من قرآن و عترتم رو برای شما به جا میذارم