2777
2789
عنوان

خانمای مقیدومذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 171 پست

: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا قُمْتُمْ إِلَى الصَّلاَةِ فَاغْسِلُوا وُجُوهَكُمْ وَ أَيْدِيَكُمْ إِلَى الْمَرَافِقِ وَ امْسَحُوا بِرُءُوسِكُمْ وَ أَرْجُلَكُمْ إِلَى الْكَعْبَيْنِ وَ إِنْ كُنْتُمْ جُنُباً فَاطَّهَّرُوا وَ إِنْ كُنْتُمْ مَرْضَى أَوْ عَلَى سَفَرٍ أَوْ جَاءَ أَحَدٌ مِنْكُمْ مِنَ الْغَائِطِ أَوْ لاَمَسْتُمُ النِّسَاءَ فَلَمْ تَجِدُوا مَاءً فَتَيَمَّمُوا صَعِيداً طَيِّباً فَامْسَحُوا بِوُجُوهِكُمْ وَ أَيْدِيكُمْ مِنْهُ مَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيَجْعَلَ عَلَيْكُمْ مِنْ حَرَجٍ وَ لٰكِنْ يُرِيدُ لِيُطَهِّرَكُمْ وَ لِيُتِمَّ نِعْمَتَهُ عَلَيْكُمْ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ؛(1)

ای کسانی که ایمان آورده اید هر گاه برای نماز قیام کردید صورت و دست های تان را تا مرفق بشویید و سرهای تان را مسح نمایید و همین طور پاهای تان را تا برآمدگی(یا مفصل) مسح نمایید.

این آیه مبارکه در وضو گرفتن شستن دست ها و مسح سر وپاها را در وضو واجب قرار داده است، شستن صورت و دست و همین طور مسح سر و پا به این است که پوست صورت و دست شسته شود و مسح نیز به این است که روی سر و پا مسح شود؛ اگر چیزی دیگری روی صورت یا دست باشد مثلا شخصی صورت خود را کاملا با پلاستیک بپوشاند بعد روی پلاستیک را بشوید شستن صورت گفته نمی شود و همین طور دست ها، در مسح نیز اگر شخص روی پوست پا و انگشتان را مسح کند مسح گفته می شود اما اگر روی لاک را مسح کند مسح گفته نمی شود مثل آن است که شخص روی کفش را مسح نماید. در نتیجه از قرآن کریم به خوبی استفاده می شود که در صورتی که نباید موضع وضو لاک وجود داشته باشد.

2. اما حنا اگر جرم نداشته باشد به گونه ای که مانع رسیدن آب به ناخن نشود اشکال ندارد، اما اگر مانع رسیدن آب باشد اشکال دارد، وضو با آن صحیح نیست.

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی‌فهمم این که میگین فقط قرآنو قبول داریم یعنی چی؟ شما یا مسلمان هستی یا نیستی،اگر مسلمان هستی ...

البته که پیامبرو ائمه رو قبول دارم اما میگم شک دارم به دستکارب شدن احادیث.منظورمو متوجه شدین؟

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

دوستان عزیز 

فرض کنین بچتونو ثبت نام میکنین یه مدرسه .خودتون تصمیم گرفتین بردین نه به اجبار؛ اونحا یک سری قوانین داره مثل اینکه صبح ۷ اونحا باشبن ؛ میتونین بگین نه من ۸ میام؟ خب عقل سالم میگه تو اجباری نداشتی انتخاب کنی اینجارو . اما انتخاب کن کردی مجبوری مطابق قوانینش باشی ‌ 

اسلام هم اینه.نه اسلام همه دین ها .انتخاب کردی دیگه میلی نیست که بگی این قانونو دوست دارم اونو دوست ندارم. ... 

عزیزم تنها راهی که به نظرم میرسه شما یه یکبار قرآن رو با معنی فارسی بخون و اونجور که برداشت میکنی ازش تکالیف شرعی تو انجام بده . چون شما به مراجع و احادیث و روایات اعتقاد نداری مجبوری خودت دنبال درک و فهم مطالب قران باشی

حالا میشه بگی از کجا مطمئن هستی که قرآن دستکاری نشده؟

چون هیچکس قادرنیس حتی یه کلمه از ایاتش رو هم جابجا کنه معنیاش متفاوت میشه دیگه حذف یااضاف کردن ایه بماند

اینجوری که نمیشه خب اگه یه کتاب مخصوص بود باز قابلیت دستکاریش شاید کمتر بود...بهرحال ممنون عزیزم که ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه عزیزم منظور از کتب روایی این نیست که از طرف خدا نازل شد تا به صورت قرآن یکجا باشه😁

مثلا کتاب اصول کافی،یا کتاب من لایحضره الفقیه و....

اینا رو چند نفر روایت نکرده

اینها کتب شیعه هست که مثلا شخصی مثل شیخ صدوق  صاحب یکی از این کتب هست به این صورت که بین همه روایات، طبق علم رجال و حدیث شناسی روایت معتبر رو در کتب خودش جمع آوری کرده

که هم طبق علم رجال و... صحیح و معتبر هست وهم طبق آیه قرآن ...

یعنی منافاتیم با قرآن نداره

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
البته که پیامبرو ائمه رو قبول دارم اما میگم شک دارم به دستکارب شدن احادیث.منظورمو متوجه شدین؟

وقتی یه حدیثی یه روایتی توی ده تا کتاب بیس تا کتاب ذکر شده خیلی بعیده که جعلی باشه.

الان خودت بگو چجوری باید نماز بخونی؟حالا که فهمیدی چطور نماز خواندن تو قرآن نیومده؟

دوستان عزیز  فرض کنین بچتونو ثبت نام میکنین یه مدرسه .خودتون تصمیم گرفتین بردین نه به اجبار؛ ا ...

ولی مثالایی که زدین شبیه نبودنا😶مدرسه رو ماانتخاب کردیم ولی دین رو از بچگی خانواده و جامعه برامون انتخاب کردن.الان شما میتونی از دینت خارج بشی؟

وقتی یه حدیثی یه روایتی توی ده تا کتاب بیس تا کتاب ذکر شده خیلی بعیده که جعلی باشه. الان خودت بگو چ ...

نمیدونم اینم به سوالاتم اضاف شددیگه🤷‍♀️

ولی مثالایی که زدین شبیه نبودنا😶مدرسه رو ماانتخاب کردیم ولی دین رو از بچگی خانواده و جامعه برامون ا ...

خب راجع بهش تحقیق کنین اگر آنقدر شک دارین، تمام عمرتون رو بزارین و تمام ادیان جهانو تحقیق کنین😐

ولی مثالایی که زدین شبیه نبودنا😶مدرسه رو ماانتخاب کردیم ولی دین رو از بچگی خانواده و جامعه برامون ا ...

همین الان هم کسی مجبورتون نکرده. برین درمورد اسلام بخونین ‌. شبهه هایی که دارین رو از یه شخص باسواد بپرسین . از چند نفر . اگر یک درصد حس کردی واقعا نمیتونی قبول کنی برو ادیان دیکه ای که فکر میکنی کامله. و هم تحقیق کن و مقایسه و انتهاب . کسی نمیاد بکه چرا داری تحقیق میکتی ؟ 

اینجوری که شبهه داری و ته دلت یه طوریه و از طرفی کتابی مطلبی که مستند باشه رو هم نمیخونی که بدتره ... 

بچکی رو ولش کن الان ک خداروشکر امکانات زیاده برای تحقیق و انتهاب 

همین الان هم کسی مجبورتون نکرده. برین درمورد اسلام بخونین ‌. شبهه هایی که دارین رو از یه شخص باسواد ...

سه روز پیش رفته بودم ارایشگاع یه خانومی بودیهو گفت من مسیحی ام ! 

چند دقه گذشت داشت یه چیزی تعریف میکرد گفت به امام حسین راست میگم ! 

اینجوری نباشیم 

نمیدونم اینم به سوالاتم اضاف شددیگه🤷‍♀️

خیلی خوبه سوال تو ذهنت ایجاد میشه ولی دنبالش برو ...

از افراد عالم تو این زمینه بپرس

همون شماره ۰۹۶۴۰ قسمت اعتقادیش تماس بگیر یا اگر درباره کتب شیعه و معتبر بودنش و.... سوال داشتی از قسمت علم حدیث بپرس 

تو همین سایت خیلی هستن که حتی به وجود خدا هم شک دارند و... و ممکنه شما نه تنها نتونی به جواب برسی بلکه باعث ایجاد شبهه در اعتقاد به احکام بعضی افراد بشی ناخواسته

وخود این حقی خدا نکرده گردنت بیاره 

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹