2777
2789
عنوان

خانمای مقیدومذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 171 پست
خود صانعی خیلی حرف توش هست،اصلا این آقا رو کی قبول داره؟!!!

منم نمی‌دونم والا 😄 اسی گفت ولی ربطی ندارد حتماً باید از مرجع خودشون سوال کنن ربطی به آیت الله صانعی و ... ندارن که اکثر مراجع هم گفتن باطل غسل و وضو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر باعث ضعف و بی حالیت میشه و خودت میدونی که قطعا اینجوری میشی کراهت داره البته روزت صحیحه اما اگر ...

خون ازم خارج ميشه باطلش نميكنه؟

پس فلسفه اون ك ميگن بيشتر از يه سكه ازت خون بياد باطله چيه؟ اون برا زخمه فقط؟

بهترین حالت اینه ک خودت بخونی و بفهمی  برداشت خودتو انجام بدی خ قشنگتر و واقعی تره تا برداشت ب ...

پس باید علمش رو داشته باشی یعنی چندین سال در این حوزه مطالعه کنی و تبحر و تخصص پیدا کنی. هر چیزی کارشناس داره. البته موصوع کاشت ناخن مساله پیچیده ای نیست هر چیزی مانع رسیدن آب بشه، وصو و غسل رو باطل میکنه. حالا یه موقعی هست وقت نماز میگذره برداشتن چیزی خیلی مشکل و زمان بره و دیر میشه، اینطور مواقع جبیره ای مشکلی نداره. نه اینکه با آگاهی یکی بره ناخن بکاره بعد بگه اشکالی نداره. 

خون ازم خارج ميشه باطلش نميكنه؟ پس فلسفه اون ك ميگن بيشتر از يه سكه ازت خون بياد باطله چيه؟ اون برا ...

همچین فلسفه ای نداریم نه  بیشتر واسه اهدای خون میگن بهتره تو حین روزه داری انجام نشه به خاطر ضعفش باز تو نت سرچ کن نظر مرجعت و ببین اما اکثریت همینه 

اللهم العجل لولیک الفرج  ♥️🌱
اسی توی قران گفته شده زنها جلابیب بپوشن و زینت های خودشون رو اشکار نکن . خب لاک و کاشت ناخن هم زینت ...

درسته خب درمورد گناهش میگه درمورد مانع بودنش نگفته

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
پس باید علمش رو داشته باشی یعنی چندین سال در این حوزه مطالعه کنی و تبحر و تخصص پیدا کنی. هر چیزی کار ...

اعتقاد من این نیست حقیقتش من معتقدم هرکس در حد فهم و نیاز خودش میتونه اطلاعاتی ک لازم داره از قران بگیره دین و حرف خدا ب اون پیچیدگی نیس ک بندش نفهمه 

درست میفرمایین شما. ولی هیچ پیامبری راجع به کاشت ناخون صحبت نکردن. اگه کرده بودن بی چون و چرا اطاعت ...

حالا به خدا میگیم یه پیامبر جدید برای شما مبعوث کنه که بهتون بگه وضو و غسل با کاشت مشکل داره  

اگه شما فقط قرآن رو قبول داری میشه به من بگی چطور نماز میخونی؟

راستش قران رو تا حالا معنیشو نخوندم وفک میکردم درمورد نماز واینا گفته الان اینحا دوستان میگن که حتی درمورد نمازم گفته نشده

عه درمورد غسل هم توی قران نگفته یعنی؟راستش یه عمر طبق جیزی که مدرسه و خانواده وجامعه گفته بودن عمل م ...

تو قرآن اسم غسل کردن اومده اسم وضو گرفتن و نماز خوندن اومده

اما

درباره ی کیفیتش یعنی نماز چند رکعت باشه یا وضو دقیقا با ریز مسائل چطور باشه یا غسل دقیقا چطور باشه نه عزیز دلم نیومده

مشیت خدا در طرح احکامش بر این بوده که رسولش شرح بده اونو

خدای که انسان به این پیچیدگی رو آفریده یقینا به راحتی وبدون برنامه رهاش نکرده

من قرآن با معنی رو میخونم و مدعی تسلط بر اون هم نیستم اما با خوندن قرآن به تنهایی نتونستم بفهمم باید چطور نماز بخونم چطور غسل کنم و.....   

خدا گفته اطاعت من ورسولم هر دو✌

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
سلام عزیزم صانعی اصلا جز مراجع نیست.شما احکام رهبر مطالعه کن تز همه آسون تر و قابل فهم نره.

سلام گلم.توی لیست مراجع بودکه