2777
2789
عنوان

خانمای مقیدومذهبی میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1958 بازدید | 171 پست

آسی اگر واقعا دنبال جوابی  و دنبال حدیث معتبر ، کتاب اصول کافی رو بهتون معرفی کردیم حتی اگر سختته بری از توی کتاب در بیاری، توی کتابخونه های بزرگ نسخه کامپیوتری هم دارن که با یک کلمه سرچ تو نرم افزارش هرچی حدیث در مورد موضوعی که بزنی رو برات تو چند ثانیه میاره، ولی به نظرمن بجای اینکه تو هر حکمی آنقدر خودتو به مشقت بندازی بخواهی بری دنبال جواب، یک مرجع تقلید اعلم و عادل پیدا کن و هر حکمی داد قبول کن

ببین دو حالت وجود داره یا واقعا کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو میشه یا نمیشه،شما اگر ناخن بکاری و وقتی رفتی اون دنیا فهمیدی همه ی نماز و غسلایی که این دنیا گرفتی اشتباه بوده و قبول نبوده چیکار میخوای بکنی؟

حالا اگه ناخن نکاری اتفاق خاصی برات میافته؟مشکلی برات پیش میاد؟

یه قانونی داریم به اسم دفع ضرر احتمالی،یه‌همچین چیزای:

فک کن یه ظرف به تو دادن مسکن شاید توی این ظرف شربت باشه شایدم زهر باشه،ایا تو محتویات اون ظرف رو میخوری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دو حالت وجود داره یا واقعا کاشت ناخن باعث باطل شدن وضو میشه یا نمیشه،شما اگر ناخن بکاری و وقتی ...

احسنت👌 چقدر عاقلانه و خوب گفتی

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
همین الان هم کسی مجبورتون نکرده. برین درمورد اسلام بخونین ‌. شبهه هایی که دارین رو از یه شخص باسواد ...

نه دوستم من نمیگم اسلامو قبول ندارم یا نمیخامش که میگم انتخاب من نبوده بلکه انتخاب خانواده و جامعه بوده والان هیچکس نمیتونه از دین اسلام خارج بشه مرتد بهش میگن فک کنم.اجازه خروج از اسلام نیس دلبخواهی که نیس

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
نه دوستم من نمیگم اسلامو قبول ندارم یا نمیخامش که میگم انتخاب من نبوده بلکه انتخاب خانواده و جامعه ب ...

توی خود قرآن میگه لا اکراه فی الدین، در دین هیچ اجباری نیست و در ادامه ‌ش میگه قد تبین رشد من الغی یعنی حقیقتا راه هدایت از گمراهی مشخص شده

ما مسلمونا از لحاظ احکامی فقط باید تقلید کنیم اما از لحاظ اعتقادی وظیفمونه و واجبه که بریم تحقیق کنیم 

نه دوستم من نمیگم اسلامو قبول ندارم یا نمیخامش که میگم انتخاب من نبوده بلکه انتخاب خانواده و جامعه ب ...

شما برو تحقیق کن درباره ی اسلام و دین های دیگه،اکر واقعا دیدی دین دیگه ای از اسلام کامل تر هس از اسلام خارج شو هیچکس هم هیچ کاری بهت نداره،مرتد کسی هست که از دین خارج شده و تبلیغ می‌کنه که بقیه هم از دین خارج بشن.

خیلی خوبه سوال تو ذهنت ایجاد میشه ولی دنبالش برو ... از افراد عالم تو این زمینه بپرس همون شماره ۰۹ ...

ممنونم دوست عزیز.همه نظرات رو خوندم شما واقعا با حوصله و بدون تعصب راهنمایی کردی.🌹🙏

توی خود قرآن میگه لا اکراه فی الدین، در دین هیچ اجباری نیست و در ادامه ‌ش میگه قد تبین رشد من الغی ی ...

نمیدونم شایدم اسلام نگه نبایداز دین خارج بشین شاید قانون کشوره.اگه اینج‌ور باشه واقعا خوبه

شما برو تحقیق کن درباره ی اسلام و دین های دیگه،اکر واقعا دیدی دین دیگه ای از اسلام کامل تر هس از اسل ...

مطمعنی کاری ندارن به کسی کخ از اسلام خارج شده؟🙄

ممنونم دوست عزیز.همه نظرات رو خوندم شما واقعا با حوصله و بدون تعصب راهنمایی کردی.🌹🙏

خواهش میکنم عزیزدلم💚

التماس دعا دارم ازت🙏

بهترین سرنوشتها روزیت

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
مطمعنی کاری ندارن به کسی کخ از اسلام خارج شده؟🙄

ارتداد، ابراز و اظهار خروج از دین است، و غالباً به تبلیغ دیگران به خروج از دین می‌انجامد. مجازات مرتد شامل کسى که از دین خارج شده، ولى آن‌را به دیگران ابراز و اظهار نکرده است نمی‌شود. بنابراین، مجازات مرتد به دلیل جرم و گناه اجتماعى او است نه عقیده شخصى وى.

مرتد، حق عمومى مردم را در حفظ روحیه دینى جامعه می‌شکند، و تدین مردمى را که کارشناس در دین نیستند تهدید می‌کند. در صدر اسلام نیز عده‌اى از دشمنان اسلام نقشه کشیدند که به ظاهر اسلام بیاورند و سپس مرتد شوند تا با این کار، ایمان مسلمانان را تضعیف کنند.

اسلام براى جلوگیرى از این تهدید، مجازات سنگینى را براى ارتداد قرار داده است، اگرچه راه اثبات آن‌را نیز سخت کرده است، به گونه‌اى که تنها عده محدودى در صدر اسلام به این مجازات محکوم شدند؛ از این‌رو اثر روانى این مجازات بیش از خود آن، توانسته است فضاى سالمى براى عموم مردم فراهم سازد.

میفهمم منظورتونو اما شک بدتر از ارتداده . 

تحقیق کنین تا مطمین شین 

به هرحال الان که مسلمونین موظفین قوانینشو اجرا کنین . 

ان شااللع خیره ... 

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
درست میفرمایین شما. ولی هیچ پیامبری راجع به کاشت ناخون صحبت نکردن. اگه کرده بودن بی چون و چرا اطاعت ...

قربونت برم که انقد خوب و صادقانه میگی اطاعت میکردم. عزیزم معلومه اون موقع درمورد کاشت ناخن نمی‌گفتن چون اقتضائات زمان اینجوری نبوده و اصلا دادن چنین حکمی لازم نبوده ولی بطور کلی گفته شده هرچیزی که مانع رسیدن کامل آب به بدن بشه، مشکل داره. عزیزم با قلب پاک و مطیع خدایی که داری برای من هم دعا کن  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن