2777
2789
عنوان

پیام بدم یا نع بنظرتون

99 بازدید | 12 پست

سلام

من ۱۷ سالمه 

با یکی دوست شدم حدود ۱ سالی هست

دیروز سر یه موضوع باهم دعوامون شد

و فهمیدم خانوادش مشکل دارن با من حرف بزنه

ولی از اونجایی ک بهش خیلی وابسته بودم تنها چیزی که به ذهنم رسید بهش گفتم که یه مدت به هم پیام ندیم و تایم مشخص کردیم

ولی الان دارک اذیت میشم

ولی موندم ک پیام بدم بهش یا نه

چون میترسم مامانش بفهمه و بره یه چیزایی به مدیر مدرسمون بگه و باعث اخراجم بشه

واقعا نمیدونم چیکار کنم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توسن کم اصلادرست  نیست بنظرم مخصوصااگرطرف حسابت هم سنش کمه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

عزیزم خیلی زود درگیر رابطه شدی ،،حالا دیدی درد سر داره

بنظرم به خودت زمان بده و اروم آروم فراموش کن .وگرنه فقط آبروت میره و بهت مارک میچسبونن

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
عزیزم خیلی زود درگیر رابطه شدی ،،حالا دیدی درد سر داره بنظرم به خودت زمان بده و اروم آروم فراموش کن ...

متاسفانه به خاطر شرایط زندگیم زود به آدمای اطرافم وابسته میشم و واقعا برام سخته))

متاسفانه به خاطر شرایط زندگیم زود به آدمای اطرافم وابسته میشم و واقعا برام سخته))

عزیزگ ببخش منو...

منم مثل اطرافیانت احتمالا ،،تو رو قضاوت کردم

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲