2777
2789

بچه ها من ترم شیشم چند تا خواستگار دارم دانشگاه ولی فقط 21 سالمه یکیشون خیلی خوبه هم خوشتیپه قیافشم خوبه ولی داره میره المان و من نمیخوام برم اونجا

به نظر شما چه بگم به خواستگارام من اصلا تجربه ندارم و خیلی خجالت میکشم نمیتونم نگاه کنم تو صورتشون ، وقتی میگم زوده سنم کمه میگن یه مدت اشنا باشیم یا نامزد بشیم تا بعدا ازدواج کنیم ، ولی من دوست دارم اول عاشق کسی بشم  کاملا بشناسمش بعد وارد رابطه بشیم و هیچکدوم از این پسرا منو جذب نکردن ، من دارم کار اشتباه میکنم که رد میکنمشون ؟ 

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه خواستگار دارم خیلی خوبه میلیاردره دکتره خوشتیپ ترینه سیتیزن امریکاس آمااا میخام ردش کنم

🧚🏻‍♀️🪸🪷🪺🧞‍♂️🧘🏼‍♀️🌱👄💄👰‍♀️👠💍🦄🦋🪼🐳🪽🪴🐚🍒🍑🥝🍟🍕🍰🎂🍫🥜🎨🏝️🧸🩵🇱🇷

منم یه خواستگار دارم خیلی خوبه میلیاردره دکتره خوشتیپ ترینه سیتیزن امریکاس آمااا میخام ردش کنم

سنت کم نیست عزیزم ، ولی بدون اطلاع خانواده جلو نرو، شماره پدرتو بده اگه واقعا نیتشون لزدواجه با خانوادت در تماس باشند ، بعضی پسرا میگن ازدواج ولی نیت دیگه ای دارن

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
بستگی به خودت داره آلمان برا خیلی ها رویاست وضع مالی پدرت چطوره معیارت چیه اینا خیلی مهم 

من اگه بخوام میتونم خودم مهاجرت کنم راحت چون معدلم بالاست و دانشگاهمم دولتیه ولی به خاطر خانوادم و تنهایی و غربت دوست ندارم