سلام دوستان من ۷ساله ک ازدواج کردم شوهرم چون تک پسر بود اون زمان گفتن خونتون باید پیش خودمون باشه خونه بغلی پدرشوهرم اینارو خریدن برامون هرچند من همون موقع هم ناراضی بودم چون اینده نگر هستم ولی شوهرم خیلی خوشحال بود اونموقع هم عقل الانم رو نداشتم ک مخالفت کنم حالا گذشت و الان پسرم ۴ونیم سالشه بچه خواهرشوهرمم هم سن پسر خودمه اونا هرروز میان خونه پدرشوهرم پسرمم همش اونجاست و میخاد با دختر عمش بازی کنه معمولا از صبح نگهش میدارم پیش خودم تا عصر ک میره اونجا و نمیاد تا شب شبم بزور میاریمش واقعا کلافم حس میکنم بچم زیر دست خودم تربیت نشده گاهی خیلی سخت گیری میکنم که نره ولی اونم خیلی ناراحت میشه موندم چکار کنم شما بودید چی میکردید
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم اول از هم سجده شکر کن که کسی رو داری که در بچه داری کمکت میکنه اما تعادل این کارو به مدیریت خودت بستگی داره قبل از اینکه بچت دلش هم بازی بخواد خودت باهاش بازی کن یا ببرش پارک تا سرگرم بشه.الان من هیچ کسی رو ندارم بچمو یک ساعت با خیال راحت بسپرم بهش سخته اما نمیزارم بچم کمبودی حس کنه هر روز تفریحشو داره
بزار بره بازی کنه دوسال دیگه که بره پیش ومدرسه بازی با دختر عمه اش از سرش میوفته
اینجوری که شما رفتار کنی بدتر بچه لجبازتر میشه کنترلش برات سختتر میشه خودتم یه موقع های باهاش برو
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
همه همینو میگن ولی تینم در نظر بگیر ک بچت اونجور ک میخای بزرگ میشه
اسی سخت نگیر اگه چیزای بدی یاد نمیگیره و از رفتن بچت دلخور نمیشن اشکالی نداره به نظرم جوری که تربیتش خراب نشه و بچه ها لزوما اون چیزی که ما میخوایم نمیشن گاهی شما ببر گاهیم بچه ی خواهرشوهرتو دعوت یا خودتم حضور داشته باش قانون بذار که سر یه تایمی برگردین خونتون چون کوچیکه نمیشه سخت گرفت خودم تجربه دارم که میگم